Primul Trailer Şi Poster Pentru WHITE HOUSE DOWN Cu Channing Tatum Şi Jamie Foxx

Primul trailer pentru producţia regizorului Roland Emmerich, aduce în prim plan personajul lui Channing Tatum ce devine din întâmplare salvatorul preşedintelui interpretat de Jamie Foxx în noul film cu buget mare WHITE HOUSE DOWN.

Câteodată, două filme cu subiecte practic identice ajunge în cinematografele noastre în același an, iar în 2013 această tendință va continua cu Olympus Has Fallen cu Gerard Butler și White House Down.
Dacă Olympus Has Fallen s-a bucurat deja de un weekend de deschidere profitabil la box office, White House Down, filmul lui Roland Emmerich va ajunge în cinematografe de abia în luna Iunie.
În White House Down, actorul Channing Tatum este John Cale, un ofițer de poliție care face turul Casei Albe atunci când un grup de forțe paramilitare – bine înarmate – vor invada Casa Albă.
John este prins rapid în forţa evenimentelor, atunci când îşi dă seama că de el depinde protecţia Președintelui interpretat de Jamie Foxx, dar mai ales atunci când se hotărăşte să-i învețe pe băieţii răi o lecție despre ceea ce se întâmplă atunci când te pui cu guvernul Statelor Unite.
În timp ce trailerul și complotul din film are o mulțime de elemente în comun cu filmul lui Antoine FuquaOlympus Has Fallen, introducerea primelor cadre cu evenimentele de la Casa Albă, vin prin intermediul unor canale de știri ce raportează un atac ce a avut loc în Washington, mai degrabă decât prezentarea unui moment eroic.

De fapt nu îl vedem pe Channing Tatum decât cam pe la jumătatea trailerului.
Ca de obicei, Emmerich are ceva de zis atunci când vine vorba de cadre pline de dramatism, dar mai târziu în trailer, face ceva interesant permițând unui moment de tăcere să umple o bună bucată a trailerului.
Se pare că pericolul adevărat al filmului nu va veni de la vreun dușman din afară, ci chiar din interiorul Casei Albe.
Există momente în trailer care par a fi mai mult un fel de Die Hard, dar care nu cred că sunt suficiente pentru a justifica un interes în producţia lui Emmerich, după ce un film cu exact aceeași acţiune a fost lansat de curând.
Evident, filmul lui Emmerich arată mult mai pompos, mai la scară largă şi mai melodramatic, dar pe lângă toate astea, trailerul pare destul de sobru şi serios.
White House Down este regizat de Roland Emmerich (Ziua Independenţei, 2012) pornind de la un scenariu scris de James Vanderbilt (Zodiac, Amazing Spider-Man).

Întregind distribuţia, avem parte de actori ca Jason Clarke, Maggie Gyllenhaal, James Woods, Richard Jenkins, Rachelle Lefevre și Joey King (Oz The Great And Powerful) în rolul fiicei personajului lui Tatum.
White House Down ajunge în cinematografe pe data de 28 Iunie.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.