Vezi Primul Teaser Trailer Întunecat Pentru Producţia Sci-Fi RIDDICK Cu Vin Diesel

RIDDCK revine în forţă pe marele ecran în toamnă şi sper că nu vă este frică de întuneric, deoarece primul teaser trailer pentru continuarea controversatului film Chronicles Of Riddick şi Pitch Black aduce cu sine o viziune mult mai sumbră, plină de monştrii şi cadre întunecate.

Fanii lui Vin Diesel şi al filmului de acţiune sci-fi din 2000 Pitch Black au îndurat multe până să se ajungă aici, un adevărat „roller-coaster” de suișuri și coborâșuri de-a lungul celor treisprezece ani.
După un succes bine primit și triumful financiar de la boxoffice, Pitch Black a devenit un film cult favorit, o producţie ce a deschis calea spre o continuare cu buget mare: The Chronicles Of Riddick, filmul ce ar fi trebuit să deschidă calea spre lansarea unei francize blockbuster.
Din păcate, filmul nu a reușit să ofere un succes satisfăcător pentru oficialii de la studio, astfel încât tot proiectul a fost pus pe tuşă.
Cu toate acestea, Vin Diesel nu a renunţat niciodată la ideea unui al treilea film, ce acum se intitulează Riddick.
În luna mai a anului 2011, actorul a confirmat ceea ce mulţi fani au așteptat să audă: că a fost stabilită o dată oficială pentru începerea producției filmului mult aşteptat.
Şi iată cum după ani de așteptare, primim în sfârşit o răsplată bine meritată: Primul Teaser Trailer Oficial Pentru RIDDICK.
Al treilea film al francizei Sci-Fi, în care Vin Diesel joacă rolul unui mercenar nemilos, îl mai aduce în prim plan pe cel ce se află întotdeauna pe urmele sale: Karl Urban în rolul lordului Vaako.

În ultimul film intitulat Riddick, protagonistul nostru este lăsat să moară pe o planetă pârjolită, lipsită de viaţă.
Curând însă, el află că nu este singur şi se angajează într-o luptă pentru supravieţuire împotriva animalelor de pradă exotice, care sunt mai letale decât orice om pe care Riddick l-a întâlnit vreodată.
Singura şansă de a scăpa este activarea unei balize de urgenţă, ce-i va alerta pe toţi mercenari care vor recompensa pusă pe capul lui Riddick.
Prima navă care ajunge pe planetă, aduce cu ea un nou tip de mercenari, mai periculoşi şi mai violenţi, în timp ce căpitan pe a doua navă ce soseşte, este un om a cărui motivaţie este mai personală.
Cu timp puţin la dispoziţie, din cauza unei furtuni mortale ce se află la orizont, o furtună căreia nimeni nu i-ar putea supravieţui, vânătorii de recompense nu vor să părăsească planeta fără a avea capul lui Riddick ca trofeu.
Evident că teaser trailerul nu arată prea multe din povestea principală a lui Riddick, dar ne reaminteşte că personajul interpretat de actor nu este unul tipic filmelor cu eroi buni din producţiile sci-fi, iar abordarea lucrurilor pe care Riddick o dezvăluie, este una întunecată şi înfricoşătoare.
Deşi a fost o așteptare lungă pentru un astfel de teaser scurt, el are tot ce ai aștepta de la un film cu Riddick: creaturi înfricoșătoare, ochi ce strălucesc în întuneric și cadre întunecate cu un antierou ce reamintesc de Pitch Black.

Având în distribuţie şi nume ca Katee Sackhoff, Jordi Molla, Matt Nable, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk, Keri Hilson sau Dave Bautista, producţia regizorului David TwohyRiddick – va ajunge în cinematografe începând cu data de 6 Septembrie.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.