Continuarea Filmului INDEPENDENCE DAY Va Avea Loc La 20 De Ani De La Prima Invazie

Regizorul Roland Emmerich a declarat că povestea continuărilor pentru Independence Day va avea loc la 20 de ani după acţiunea din filmul original şi se centrează pe un apel de urgenţă ce a fost trimis de primul val de extratereştri ce au invadat Pământul.

Au trecut aproape 17 ani de când blockbuster-ul Ziua Independenţei a avut premiera în cinematografe pe data de 4 Iulie 1996 și în conformitate cu regizorul Roland Emmerich, acest interval de timp poate veni ca ajutor special pentru povestea din viitoarele filme intitulate provizoriu ID Forever – Part I și ID Forever – Part 2.
Într-un tur de promovare al noului său film White House Down, regizorul a acordat o serie de interviuri în care a răspuns şi unor întrebări legate de continuările Independence Day ce le plănuieşte de ceva vreme:
„Oamenii știau că într-o zi extratereștrii se vor întoarce. Singura lor modalitate de a călători prin spațiu este prin găurile negre. Pentru extratereștrii, acest lucru poate dura două sau trei săptămâni, însă pentru noi asta însemna 20 sau 25 de ani”.
Emmerich a mai confirmat faptul că a început deja lucrul la aceste producții și a menționat că povestea va continua cu aventurile fiului căpitanului Steven Hiller (Will Smith), pe lângă o serie de roluri noi în care vom vedea actori tineri.

Will Smith nu și-a confirmat încă participarea la distribuţia filmului şi încă nu este sigur că acesta o va face.
Roland Emmerich a scris scenariile pentru ambele continuări, alături de colegul său James Vanderbilt, care în prezent face o revizuire a scenariilor şi dacă este nevoie, chiar şi o rescriere.
Regizorul a mai spus că oamenii au îmbrățișat tehnologia extraterestră în anii de după atacul iniţial şi încearcă să folosească aplicaţii practice în care aceasta poate fi folosită:
„Este o lume ciudată. Ca o istorie paralelă. Oamenii au învățat să folosească toată această tehnologie extraterestră. Nu știm însă cum să o reproducem pentru că este o tehnologie de origine organică, dar reuşim să atașăm un dispozitiv antigravitaţie pe un avion de-al nostru”, a continuat regizorul.
Atunci când a fost întrebat ce a mai rămas de distrus în aceste continuări, regizorul a dat un răspuns destul de criptic:
„Ei şi-au reconstruit armada de nave. De data asta vor face lucrurile total diferit.”

Ești încântat că vei putea vedea ID Forever Part I și Part II?
Și dacă da, pe cine ai dori să vezi în acţiune în a doua invazie?
În afară de extratereștri, desigur!
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.