Vezi Clipul Cu OZN-ul Pe Care Actorul RUSSELL CROWE L-a Văzut Şi Pe Care Nimeni Nu Îl Crede!

Unul din durii Hollywood-ului, actorul Russell Crowe crede că a fotografiat un Obiect Zburător Neidentificat şi a postat pe tweeter pozele cu obiectul ciudat ce au început să trezească suspiciuni.

Tocmai atunci când actorul Russell Crowe credea că va avea parte de o noapte liniștită în natură, o noapte de weekend în care actorul şi un prieten de-al său încercau să fotografieze în time-lapse nişte lilieci ce se aflau în Grădina Botanică din Sydney, actorul a avut parte de o surpriză extraordinară.
El a capturat în loc de lilieci, e un obiect misterios iluminat ciudat, ce traversează mai multe cadre ale fotografiilor sale.
Aşa e, Russel Crowe a fotografiat chiar un Obiect Zburător Neidentificat.
Într-un videoclip postat pe contul său de Twitter, Russell Crowe prezintă trei cadre time-lapse, fotografii ce arată un Obiect Zburător Neidentificat care emite o lumină roșie şi îşi croieşte drum, exact prin prin cadru.
„Un prieten şi eu am setat camera pentru a capta liliecii de fructe de la Grădina Botanică, dar ceea ce am găsit pe fotografii a fost o mare surpriză”, a spus actorul în tweetul său.
„Este o cameră Canon 5D, iar pozele sunt fără flash, deci nu poate fi o eroare de lentilă, deoarece lentila nu se mișcă, aparatul foto este fixat în trepied.”
Ceea ce veţi vedea, nu e de fapt un videoclip al obiectului zburător neidentificat ci aşa cum Crowe explicăde fapt sunt trei fotografii făcute pe o perioadă de de 4,5 secunde pe care el admite că le-a editat şi a adăugat puţină muzică pentru a face videoclipul puţin mai distractiv.
„Vă garantez că sunt reale şi chiar dacă în acel moment muzica nu era prezentă, am extins puţin cadrele cu fotografiile”,
a răspuns actorul publicului după ce a primit un feedback sceptic, dar a mai adăugat că „aceste 3 fotografii sunt reale şi nu au nimic adăugat.”

Ceea ce Crowe a descoperit, nu pare a fi o navă intergalactică, dar ar putea liniştit să se încadreze la categoria obiectelor zburătoare neidentificate, această descripţie fiind probabil, una corectă.
Pe actorul Russell Crowe îl vom putea vedea în următorul său film – unde îl interpretează pe tatăl biologic al lui Superman – mega producţia Man Of Steel ce are premiera în luna Iunie.
Verifică şi tu mai jos descoperirea actorului Russell Crowe și decide singur: OZN sau altceva?
✐ Silviu

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.