Vezi Un Trailer Nou SCARY MOVIE 5: Snoop Dogg Şi Mike Tyson În Primul Poster Oficial

Charlie Sheen, Mike Tyson și Snoop Dogg (Lion) apar în noul poster pentru Scary Movie 5, parodie ce are parte de un trailer nou în care atrage atenţia cu poante despre filme de groază precum Mama sau Evil Dead.

Crezi că a cincea oară vă fi cu farmec?
Ei bine, dacă e să judecăm după acest nou trailer, probabil mulţi dintre voi se întreabă de ce această franciză încă mai continuă.
Acest trailer nou încearcă să rămână la curent cu noutăţile din industria cinematografică şi chiar să facă mişto de filme precum Mama sau Evil Dead, asta în plus față de parodierea filmelor Black Swan, Inception şi Paranormal Activity din primul trailer lansat.
Nou poster este cam în acelaşi stil similar cu cele anterioare, dar este cu siguranţă legat foarte mult de succesul recent la boxoffice al filmului lui Del Toro, Mama și menit să atragă atenţia asupra viitorului sequel Evil Dead.

Sincer, nu cred că a existat vreodată un moment în continuările din această serie care să nu fie hilar pentru mine.
Ştiu, unii dintre voi o consideraţi o prostie, o pierdere de vreme, dar la urma urmei rămâne o simplă parodie, un film hilar care întotdeauna a stârnit hohote de râs ce trebuie tratate ca atare.
Atunci când ai văzut majoritatea filmelor care se parodiază în asemenea producţii – ce nu prea se iau în serios – trebuie măcar să zâmbeşti cu colţul gurii la poantele ce scot în evidenţă unele scene penibile din filme de groază.
Totuşi, consider că fără Anna Faris sau Regina Hall, franciza Scary Movie nu mai este chiar atât de amuzantă.
În Scary Movie 5, regizorul Pierre (J.P. Manoux) de la compania franceză de dans erotic, este gata să aducă pe scenă o nouă producţie fantastică.

Jody (Ashley Tisdale), o mamă a doi copii şi prietena ei afro-americană, Kendra (Erica Ash) sunt gata să lupte pentru rolul principal din această nouă producţie.
Mama lui Jody, o fostă dansatoare extrem de obsedată de control, vrea să se asigure că fiica ei va avea carieră strălucită pe care ea şi-a dorit-o din totdeuna.
Dar oare va primi ea rolul principal în această râvnita producţie de dans?
Oare acesta să fie sfârşitul fericit al seriei, în care fantomele trecutului i-au lăsat pe toţi în pace?
Ashley Tisdale deţine rolul principal al filmului alături de J.P. Manoux, Erica Ash, Kate Walsh, Katt Williams, Molly Shannon, Simon Rex, Jasmine Guy, Audrina Patridge şi Kendra Wilkinson.

În Scary Movie 5, îşi fac scurt apariţia şi staruri ca Charlie Sheen, Mike Tyson, Jerry O’Connell, Terry Crews, Heather Locklear şi Lindsay Lohan.
Parodia va ajunge să stârnească hohote de râs în cinematografe începând cu data de 12 Aprilie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.