Vezi Posterul Nou Şi Acţiunea Explozivă Din Noul Trailer Extins STAR TREK INTO DARKNESS

Mega producţia regizorului J.J. AbramsStar Trek Into Darkness – dezvăluie noi detalii picante într-un trailer din care aflăm oficial cine este cu adevărat personajul negativ jucat de Benedict Cumberbatch, ce lenjerie intimă „interstelară” poartă personajul lui Alice Eve şi cum arată noul poster lansat prin intermediul unei fraze secrete ascunse în trailer.

După ce lunii de zile s-a tot speculat pe baza personajului negativ interpretat de Cumberbatch, iar regizorul şi distribuţia au făcut tot posibilul să amâne această dezvăluire, iată că principalul „băiat rău” al filmului John Harrisono forţă de neoprit ce face parte din Flota Stelară – este descris în noul trailer ca fiind „unul dintre cei mai buni agenţi ai Flotei.”
Trailerul nou deţine o putere de convingere excelentă pentru cei ce încă mai aveau dubii în privinţa continuării francizei Star Trek, iar dacă până acum majoritatea trailerelor s-au bazat doar pe imagini fugitive, astăzi avem parte de explicaţii complexe despre complotul din Into Darkness, noi imagini fantastice ce conţin mai multe cadre cu Kirk, mai multă acţiune alertă, mai multe explozii… și pe Alice Eve în lenjerie intimă.
De fapt cadrul de câteva secunde cu Alice Eve în lenjerie intimă, este o diversiune inteligentă menită să distragă atenția fanilor de la un mesaj secret – o adresă web – ce dezvăluia un poster nou!

În plus faţă de toate surprizele ce le dezvăluie noul trailer, mai avem parte şi de primele cadre cu Peter Weller (Robocop), ce pare că joacă rolul unui comandant în Flotă, primele cadre cu Alice Eve în lenjerie intimă – ups am menționat asta deja nu? – şi evident, parţial explicaţia a cum ajunge nava Enterprise din spaţiu în . . . ocean.
În schimb, informaţiile despre personajul lui Cumberbatchîn afară de o serie de indicii fugare – nu reuşesc să ajungă la noi, chiar dacă acest trailer se bazează foarte mult pe dialogurile cu personajul negativ.
Nimeni nu-i spune pe nume, dar aflăm că este destul de infatuat, aflăm că este omul responsabil pentru atacurile asupra Federației şi că este „mult mai bun la toate”, frază ce confirmă cumva, una din speculaţiile fanilor ce spuneau că John Harrison este un personaj îmbunătăţit genetic.
Incă odată, acest trailer nou confirmă – dacă mai era nevoie – faptul că Star Trek Into Darkness este o mega producţie uriaşă, plină de acțiune și multă aventură.
Star Trek Into Darkness, are un scenariu scris de Alex Kurtzman, Roberto Orci și Damon Lindelof.

În afară de Benedict Cumberbatch și Peter Weller, filmul ii mai are in distributie si pe Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Simon Pegg și John Cho.
Oh şi . . . Alice Eve în lenjerie intimă.
Filmul ajunge în cinematografele din România pe data 17 Mai 2013.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.