AFTER EARTH : Trailer Şi Poster Nou Pentru Thrillerul Sci-Fi Cu Will Şi Jaden Smith

Sony Pictures a lansat un nou trailer cu imagini noi pline de acţiune și un poster pentru filmul sci-fi al regizorului M. Night ShyamalanAFTER EARTH – acţiune ce are loc la o mie de ani după ce omenirea a părăsit Pământul.

Noul trailer pentru filmul popularului actor Will Smith și al fiului său, dezvăluie o grămadă de cadre noi, precum și motivul din spatele aterizării forţate a acestora, dar si modul in care tatal incearca sa se apropie de fiul sau instrainat.
Aici, trebuie să recunosc, trailerul este o îmbunătăţire faţă de cel anterior, nu numai pentru caracterul lui Jaden SmithKitai, dar şi pentru Will Smith, mai ales că caracterul lui îl ghidează pe fiul său atât în film cât și în afara lui.
Ideea de bază a filmului After Earthce este pe lista filmelor populare din 2013 – vine cumva şi din mintea actorului Will Smith, dar în principiu, scenariul a fost conceput de Stephen Gaghan şi Gary Whitta (Cartea lui Eli), care au prelucrat ideea lui Smith pentru regizorul M.Night Shayamalan.

Iar dacă încă încă eşti nelămurit, alfă că producţia sci-fi After Earth îl are în centrul atenţiei pe Will Smith în rolul unui tată şi pe fiul său interpretat de Jaden Smith, care suferă un accident fabulos cu o navă spaţială, ce se prăbuşeşte pe Pământ la 1000 de ani după ce planeta a fost abandonată de către omenire.
Iar dacă aţi văzut primul teaser trailer viral ce explică modul în care familia celor doi protagonişti pe nume Raige, a ajuns una din cele mai influente familii din istoria omeniri, atunci veţi înţelege de ce noul trailer este complet diferit de ceea ce aţi văzut până acum.
Atunci când o furtună de asteroizi provoacă un accident al navei cu care aceştia călătoresc, ei ajung izolaţi pe un Pământ ce a devenit în timp un teritoriu necunoscut şi periculos.

În timp ce tatăl său zace între viaţă şi moarte în cabina de pilotaj, Kitai (Jaden Smith) trebuie să exploreze rămăşiţele unei lumii distruse acum 1.000 de ani de nişte evenimente cataclismice ce au forţat evacuarea umanității, să se confrunte cu topografia încă neexplorată, cu evoluţia speciilor de animale care conduc acum planeta, iar pe lângă toate astea, să evite întâlnirea cu creatura extraterestră care a scăpat în timpul accidentului.
Tatăl şi fiul trebuie să înveţe să lucreze împreună şi să aibă încredere unul în altul dacă vor să recupereze baliză de salvare, ce rămâne singura lor şansă de scăpare.

After Earth mai are în distribuţie actori ca Zoe Kravitz, Sophie Okonedo și Isabelle Fuhrman şi va ajunge în cinematografe începând cu data de 7 Iunie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.