Trailer Nou WORLD WAR Z: Brad Pitt Face O Cursă Mondială Pentru A Opri Pandemia Zombie

Paramount a lansat un nou trailer pentru filmul bazat pe cartea bestseller a autorului Max Brooks, adaptată pentru marele ecran de Matthew Michael Carnahan pentru filmul WORLD WAR Z regizat de Marc Forster (Quantum Of Solace).

Cei de la Paramount s-au confruntat cu greutăţi inimaginabile ca să aducă pe marele ecran adaptarea cărţii lui Max Brooks – World War Z: An Oral History Of The Zombie War.
Filmul în cauză, a suferit zeci de mii de re-filmări, scenarii rescrise şi extinse, ca să nu mai vorbim de problemele pe care producţia le-a avut cu legea şi cu bugetul care a ajuns între timp la fabuloasa sumă de 200 de milioane de dolari.
Pe scurt, Brad Pitt a obţinut drepturile de ecranizare ale romanului lui Max Brooks în 2007, după un război al negocierilor cu Leonardo DiCaprio.
De-a lungul următorilor ani, scenariul a fost scris şi rescris, iar când o versiune a acestuia a apărut ca prin minune pe internet, probleme mari au început să apară.
Scenariul a trecut pe la trei scenarişti diferiţi, iar sarcina rescrierii lui a căzut pe umerii lui Damon Lindelofunul dintre puternicii scenarişti de la Hollywood – după implicarea sa în proiecte de succes precum serialul Lost şi noua franciză Star Trek.
Pe toată durata producţiei ştiri conform cărora regizorul Marc Forster nu s-ar fi înţeles deloc cu producătorii şi cu specialiştii în efecte speciale angajaţi de aceştia au dat noi semnale de alarmă cu privire la soarta producţiei.

World War Z a urcat destul de rapid pe listele cu cele mai aşteptate filme ale anului 2012, atunci când la începutul lunii iunie a picat o altă bombă dezastruoasă.
Nemulţumiţi de cum arată filmul final şi dezamăgiţi de rezultatele acestuia, producătorii cer nu mai puţin de şapte săptămâni de re-filmări, amânând premiera filmului cu aproximativ o jumătate de an.
În general, astfel de situaţii sunt văzute ca semne rele, dar asta nu înseamnă că un film de acţiune plin de zombie ce îl are în rolul principal pe Brad Pitt nu poate să nu îţi stârnească nerăbdarea şi cu altceva, iar producţia World War Zfilm a cărui premieră a fost amânată din Decembrie 2012 în Iunie 2013 – are şi alte aspecte cu care să-ţi atragă atenţia.
World War Z, tratează cunoscuta problemă a epidemiilor care transformă oamenii în monştrii însetaţi de sânge, iar omenirea trebuie să se bazeze pe iniţiativele lui Brad Pitt, ce joacă rolul unui angajat al Naţiunilor Unite pe nume Gerry Lane, pentru a nu se lăsa decimată de numărul tot mai mare de zombie.
Acest trailer nou, face o treabă mai bună decât cel precedent, prezentând personajul lui Brad Pitt ca fiind un om de familie, dar care oarecum reuşeşte și să facă aluzie la greutăţile pe care acesta va trebui să le suporte atunci când lucrurile devin destul de rapid un iad pentru familia lui, în timp ce apocalipsa zombi începe să facă ravagii la o oră de vârf, peste tot în lume.

În timp ce efectele speciale încă arată – după părerea mea – puţin suspect, hoardele zombie ale filmului World War Z se dovedesc a fi nu numai rezistenţi, dar şi al naibii de rapizi pentru nişte tipi morţi.
Brad Pitt, Mireille Enos, Matthew Fox, James Badge Dale si David Morse fac parte din distributia World War Z, film ce va ajunge pe ecrane în 21 Iunie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.