Căpitanul Kirk Dovedeşte Că Ştie Să Conducă O Navă În Noul Clip STAR TREK INTO DARKNESS

În noul clip din mult-așteptatul sequel Star Trek Into Darknessproducţie a extraordinarului regizor J.J. Abrams – sunt prezentate trei din personajele cheie ale filmului, dar cel mai important aspect pe care îl evidenţiază clipul, este abilitatea lui Kirk de a ieşi din orice încurcătură, mai ales atunci când conduce o navă şi este urmărit de inamici.

Chris Pine în rolul căpitanului Kirk, Zachary Quinto (Spock) și Zoe Saldana (Uhura) au devenit ţinta unei urmăriri cu nave și protagonişti unei curse pe un traseu dificil în încercarea de a scăpa de inamicul lor.
Clipul este plin de emoții şi replici rapide şi probabil simbolizează ceea ce va fi una dintre secvențe de acțiune cele mai fascinante ale filmului regizat de J.J. Abrams.
În continuarea filmului plin de succes din 2009, căpitanul James T. Kirk sfidează din nou reglementările Flotei Stelare, doar pentru a se răzbuna pe un terorist fugar pe nume John Harrison (Benedict Cumberbatch), cel care ameninţă să distrugă întreaga Federație.

Aşa cum spuneam, nimic nu mai poate sta în calea producţiei lui J.J. Abrams, iar campania publicitară – ce sunt sigur că va continua – va aduce şi mai multe imagini şi clipuri ce ne vor încânta, sau enerva, după caz.
Star Trek Into Darkness este o producţie masivă, cu un buget uriaş, o producţie ce va cuceri boxoffice-ul destul de rapid după premieră, aşa că nimeni nu contestă – nici măcar acum – că continuarea regizată de J.J Abrams, va fi plină de acțiune și aventură, meritând pe deplin toate laudele la adresa regizorului şi a echipei de producţie din spatele acestuia, care cu siguranţă vor face o treabă minunată cu noul film Star Wars din 2015.

Chris Pine, alături de Zoe Saldana, Zachary Quinto, John Cho, Anton Yelchin, Karl Urban, Simon Pegg, Bruce Greenwood şi noi veniti Benedict Cumberbatch, Peter Weller şi Alice Eve, vor ajunge în cinematografele 2D și 3D din România pe data 17 Mai 2013.
Silviu

2 comentarii

  1. Nici nu ma asteptam la altceva.
    Arata excelent, din nou.
    Abrams stie ce face, chiar daca foloseste prea multe "flare lens" 🙂

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.