FAST AND FURIOUS 6: Vezi Trailerul FINAL Cu Cadre Noi De Acţiune Extinsă Şi Multă Adrenalină

FAST AND FURIOUS 6: Vezi Trailerul FINAL Cu Cadre Noi De Acţiune Extinsă Şi Multă Adrenalină

Trailerul final extins pentru mega-producţia regizorul Justin LinFast & Furios 6 – demonstrează că filmul cu Vin Diesel şi Dwayne Johnson are acţiune al naibii de bună şi prezintă cadre ce îl fac indubitabil un blockbuster de vară.

În timp ce mai toate trailerele şi clipurile anterioare, au prezentate cam acelaşi amestec de imagini din Fast Six, noul trailer aduce cu sine şi cadre pe care nu le-am mai văzut, probabil puţine dezvăluiri din spatele complotului, dar mai ales o scenă fantastică de final ce merită toată aşteptarea.
Toate filmele din franciza Fast And Furious au avut parte de acţiune cu cifra octanică ridicată, dar mai important, au conţinut super maşini tunate şi femei frumoase.
Reţeta s-a dovedit a fi atât de populară, încât franciza a ajuns la filmul cu numărul şase, acesta fiind un număr rar în ultimii ani dacă e să ne uităm mai la toate francizele din trecut.
Şi ca tot tacâmul să fie complet, producătorii lui Fast & Furious 6, au adus la bordul francizei şi alte nume sonore precum Gina Carano, Luke Evans, Joe Taslim sau Clara Page.
Iar dacă toate astea nu sunt de ajuns, filmul are un scenariu conceput de Chris Morgan, un scenariu ce schimbă puţin formula iniţială de acţiune a filmelor anterioare şi lansează pe piaţă un scenariu ce se bazează pe un cu totul alt concept.

FAST AND FURIOUS 6: Vezi Trailerul FINAL Cu Cadre Noi De Acţiune Extinsă Şi Multă Adrenalină

Sunt mai mult decât sigur că colaborarea dintre Hobbs (Dwayne Johnson) şi gaşca lui Dom (Vin Diesel) din noul film, va fi deliciul acestor noi aventuri, ce ne vor purta la un nou nivel de acţiune cu mașini rapide, femei frumoase, adrenalină ridicol de ridicată şi chiar un… tanc.
Iar dacă încă mai ai dubii în ceea ce priveşte filmul Fast & Furious 6, ar trebui să vezi trailerul extins de astăzi, care în principiu ar trebui să fie ultimul din campania de marketing lansată de Universal.
În plus, Luke Evans pare un personaj negativ destul de convingător!
Noul trailer, face o treabă excelentă în a arăta cât de gigantă este această franciză, cât de mult succes va avea şi cât de mari sunt aşteptările celor de la studio, care deja îşi freacă palmele cu gândul la sutele de milioane de dolari pe care le vor câştiga.
Producătorul Neal Moritz a declarat recent că filmul are două sau trei dintre „cele mai bune secvențe de acțiune pe care le veți vedea vreodată” și a menționat că Fast 6 este cel mai bun film al seriei de până acum.
Cu siguranţă vom avea ocazia să judecăm şi singuri în câteva săptămâni, dar până atunci, acest trailer extins ar trebui să demonstreze ce are de demonstrat: Fast And Furious 6 este un film pe care nu trebuie să îl ratezi.

FAST AND FURIOUS 6: Vezi Trailerul FINAL Cu Cadre Noi De Acţiune Extinsă Şi Multă Adrenalină

Distribuţia de bază a francizei va reveni în Fast Six, iar actorii Vin Diesel, Dwayne Johnson, Paul Walker, Ludacris, Jordana Brewster, Tyrese Gibson Sung Kang, Elsa Pataky, Gal Gadot şi Michelle Rodriguez, îi vor avea alături pe mai noi veniţi Joe Taslim, Luke Evans, Gina Carano şi Clara Page în filmul ce va ajunge în cinematografe pe 24 Mai 2013.

4 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.