SUPERMAN Revine La Un Alt Nivel: Trebuie Să Vezi Noul Trailer Extins MAN OF STEEL

Astăzi, Warner Bros a lansat un nou trailer complet pentru filmul mult anticipat al regizorul Zack Snyder, producţie epică în care Superman se reinventează şi prezintă o altă poveste a Omului De Oţel.

Prima colaborare dintre Christopher Nolan și Zack Snyder aduce pe marele ecran unul din cele mai aşteptate filme ale anului 2013, mega producţia ce va ajunge pe 21 Iunie în cinematografele din România – Man Of Steel.
Fiind o relansare a aventurilor unuia dintre cei mai populari și îndrăgiți supereroi ai tuturor timpurilor – Superman – producţia Man Of Steel este primul pas îndrăzneţ dintr-un plan ce include o trilogie pentru Superman şi o prezumtivă lansare a filmului Justice League, ce îl va avea în centrul atenţiei pe acelaşi super erou.

După ce o parte din suspiciunile fanilor au fost spulberate de părerile pozitive venite din partea grupului de studiu ce a vizionat filmul, astăzi Warner Bros lansează încă un material promoţional ce cu siguranţă va încânta audienţă, mai ales că noul trailer este unul complet şi conţine noua coloană sonoră originală compusă de Hans Zimmer.
Chiar dacă deocamdată coloana sonoră a trailerului nu dă senzaţia acelui cunoscut imn Superman din trecut, sunt sigur că Hans Zimmer a făcut o treabă minunată şi vom îndrăgi coloana sonoră încă înainte de lansare.
Iar dacă încă ai vreun dubiu, te sfătuiesc să urmăreşti trailerul de mai multe ori, fiind un trailer ce e menit să te asigure că vei avea ce vedea în luna iunie în cinematografe, grafica pe calculator fiind un instrument vital în asigurarea calităţii producţiei, ce se pare că nu este nici pe departe atât de dură și de serioasă precum sugerează trailerele anterioare.

Există o mulțime de elemente noi în acest trailer de trei minute, începând cu cadre fantastice de pe planeta Krypton cu Russell Crowe (Jor-El) în rolul tatălui natural al lui Kal-El, cadre în care el pare să prevadă ce abilități va avea fiului său odată ce va ajunge pe Pământ, noi imagini cu Clark Kent ce trece prin copilărie, adolescenţă şi apoi maturitate, toate în timp ce pe umerii săi se aşează toate așteptările părinților săi.
Iar asta nu e tot, avem parte de primul indiciu real ce conduce la secvențele fantastice de acțiune din film, alături de scene în care amenințătorul Michael Shannon (Zod) îl caută pe Superman, reportera Amy Adams (Lois Lane) ce-i i-a un interviu chiar super eroului din care aflăm că celebrul semn S de pe pieptul lui înseamnă speranţă şi în final îl vedem pe Superman cum efectiv cotonogeşte pe cineva, cu bănuiala că este chiar Generalul Zod.

Man Of Steel aduce pe ecrane o pleiadă de staruri ale cinematografiei precum: Kevin Costner, Diane Lane, Amy Adams, Michael Shannon, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni şi Russell Crowe.
Există destule cadre epice în noul trailer, aşa că aştept comentarile tale!
✐ Silviu

6 comentarii

  1. un alt superman ca christopher reeve nu o sa mai fie 🙁
    Desi … nici asta nu arata rau 🙂
    Vedem ca o fi de capul lui in iulie, se anunta o vara fierbite 😉

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.