Regizorul Filmului Red Hill – Patrick Hughes – Va Regiza THE EXPENDABLES 3

După ce starul de acţiune Sylvester Stallone, l-a confirmat pe actorul Nicolas Cage pentru un rol în The Expendables 3 şi pe incontestabilul Jackie Chan, el a anunţat că nu va regiza ce-a de-a treia parte a francizei de acţiune.

Al doilea film din această franciză, ce a fost lansat vara trecută, nu a reușit să rupă nu ştiu ce recorduri de încasări la boxoffice, dar a încasat peste 200 de milioane de dolari pe piaţa externă.
Este de asemenea destul de clar faptul că fanii eroilor seniori de acţiune sunt încântaţi de serie, indiferent de cifrele realizate de acesta.
Cea de-a treia parte a francizei concepute de Sylvester Stallone, ar putea avea în distribuţie nume precum Sir Sean Connery, Wesley Snipes, Harrison Ford sau Clint Eastwood, nume ce au fost vehiculate până acum doar în speculaţiile publicaţilor de specialitate, dar care riscă să devină realitate.Odată cu ieşirea lui Chuck Norris din franciză şi venirea a două nume noi precum Nicolas Cage şi Jackie Chan, The Expendables 3 sună de pe acuma ca un proiect ce va aduce pe ecrane mult divertisment, deşi detaliile despre acţiunea filmului sunt destul de puţine, deocamdată.

Patrick Hughes

Iar dacă primele două filme The Expendables au atras în cinematografe o mulţime de fani, cea de-a treia parte a seriei şi-a găsit fără dificultate drumul spre producţie.
Sylvester Stallone a început deja munca la film, iar în ultimele luni, producătorii în frunte cu Stallone a fost în căutarea regizorului potrivit.
La insistenţele fanilor, ultima încercare a acestora a fost Mel Gibson (Braveheart, Apocalypto), încercare care de fapt a eşuat din cauza calendarului încărcat pe care Gibson îl are.
Chiar Stallone şi-a actualizat contul de twitter cu următoarele rânduri:
-„Îmi pare rău, am încercat din greu, dar Mel îşi vede de ale lui”, adăugând apoi că nici John Woo nu va sta la cârma lui The Expendables 3.
La urma urmei, ar mai fi existat şi varianta ca însuşi Stallone să treacă la cârma regiei.
-„Aş regiza chiar eu filmul, dar vreau să am mâinile libere pentru luptă”, a declarat acesta.

Dar astăzi, ştim cu siguranţă că alegerea să pentru scaunul regizoral este Patrick Hughes (Red Hill).
Să sperăm că tânărul regizor australian va merge pe urmele regizorului Simon West, pentru conform fanilor, cel de al doilea film The Expendables, a fost cel mai bun până acum.
The Expendables 3 este programat pentru lansare în 2014.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.