Vezi Cum Arată JAMIE FOXX În Pielea Personajului Negativ ELECTRO Din AMAZING SPIDER-MAN 2

Primele imagini cu personajul negativ Electro interpretat de Jamie Foxx dezvăluie înfăţişarea neobişnuită a personajului – ce nu prea seamănă cu originalul din cărţile de benzi desenate – cât şi machiajul special de care acesta are nevoie într-o secvenţă de legătură din filmul The Amazing Spider-Man 2.

Personajul Electro ce va fi interpretat de Jamie Foxx, este un tip obişnuit – pe numele său adevărat Maxwell Dillon – şi îşi începe activitatea de răufăcător în urma unui eveniment nefericit, atunci când asistă la un accident de muncă cu electricitate fiind lovit de un fascicol de lumină foarte puternic, devenind astfel un mutant.
Modificările genetice ce se petrec în corpul său îl îndepărtează treptat de semenii săi, dar tot aceste modificări îl determină pe aceasta să apeleze la metode neortodoxe de a-şi câştiga existenţa.
Evident că la un moment dat, el este dorit în echipa super eroilor negativi ce îl au ca conducător pe Magneto, însă în benzile desenate, Electro preferă să lucreze pe cont propriu, alăturându-se unei grupări sau alteia doar atunci când se află la ananghie.

Conform unei declaraţii anterioare dată de actorul Jamie Foxx, personajul negativ Electro va fi mai bine definit în Amazing Spider-Man 2, iar amănuntele ce îi compun portretul vor avea parte de detalii subtile din viaţa acestuia.
Iar după cum indică şi pozele de astăzi, Jamie Foxx este albastru, un albastru de „Pandora” ce vine cumva că un lucru surprinzător.
Foxx a comentat despre aspectul caracterului său în decembrie, spunând că costum pentru Electro ar fi negru.
Tocmai de aceea, noile imagini vin ca o surpriză – nu doar pentru fanii înrăiţi.

Se pare că producătorii filmului au vrut să încerce lucruri noi, încercând o abordare diferită pentru Electro, o abordare ce ne arată aici doar primele zile ale mutantului ce va deveni personajul negativ.
Scena pare să aibă loc înainte ca Electro să poarte faimosul său costum complet, iar unele aspecte ale acestor poze par să ne arate că la aceste cadre vor mai fi adăugate efecte speciale în postproducţie.

Alături de Jamie Foxx, îi vom mai vedea în film pe Andrew Garfield, Emma Stone, Shailene Woodley, Dane DeHaan şi Chris Cooper.
The Amazing Spider-Man 2regizat de acelaşi Marc Webb – va fi lansat în 3D şi în România pe 2 Mai 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.