Trebuie Să Vezi Primul Trailer Uimitor Pentru SciFi-ul Regizorului Neil Blomkamp: ELYSIUM

Matt Damon şi Jodie Foster au parte de o confruntare epică în primul trailer fantastic pentru filmul scifi ELYSIUM, mega producţia în care regizorul sud-african Neil Blomkamp spune o poveste originală plină de efecte speciale şi peisaje futuriste ce îţi taie respiraţia.

Filmul science fiction Elysium, se află pe lista celor mai aşteptate blockbustere de anul acesta, iar al doilea film al genialului regizor Neill Blomkamp aduce cu sine şi o distribuţie pe măsura conceptului original ce ne va fascina în cinematografe.
Acţiunea producţiei este plasată în anul 2159, atunci când omenirea este împărţită în două clase sociale.
Bogaţii locuiesc pe o staţie spaţială numită Elysium, în vreme ce restul populaţiei îşi duce existenţa pe un Pământ suprapopulat şi aproape distrus, ale cărui resurse naturale sunt epuizate total.
Elysium a primit iniţial o dată de lansare plasată în lună Martie, însă premiera sa a fost amânata pentru August, aceeaşi lună în care a fost lansat, în 2009 şi District 9, celălalt film de succes al regizorului Blomkamp, în care apare şi actorul Sharlto Copley, personajul negativ din Elysium.
În timp ce Sony pretinde că a mutat data premierei pentru a putea promova pelicula, nu știm exact mult mai multe despre motivele reale ale întârzierii. În schimb știm că imaginile din film arată fantastic de bine.
Trailerul începe prin a ne arăta lumea de lux a staţiei orbitale Elysium înainte de a dezvălui cum arată de fapt Pământul.

Blomkamp pare să fi conceput o lume SF incredibil de detaliată și vastă, iar efectele vizuale sunt absolut uimitoare.
Secvențele de acțiune arată excelent, iar Matt Damon pare să facă un rol de milioane, dar probabil cel mai important lucru, Neil Blomkamp a conceput încă o dată o poveste captivantă din punct de vedere social, o poveste ce conştientizează problemele cu care se confruntă lumea noastră.
Un complot SF original, o poveste care te pune pe gânduri, dar care furnizează şi acel element de divertisment.
În 2159, omenirea este împărţită în două clase sociale: cei extrem de bogaţi, care trăiesc lipsiţi de griji pe staţia spaţială Elysium şi restul lumii, prizonieră pe un Pământ suprapopulat, cu resursele naturale epuizate.
Secretarul Rhodes (Jodie Foster) e în stare de orice pentru a se asigura că legile de anti-imigrare sunt respectate, asta fiind unica şansă că cetăţenii de pe Elysium să-şi continue stilul de viaţă exclusivist.
Asta nu înseamnă că cei de pe Pământ nu încearcă orice metodă pentru a-şi asigura un loc printre privilegiaţi.
Strâns cu uşa din cauza trecutului său, ghinionistul Max (Matt Damon) acceptă o misiune ieşită din comun care, dacă va avea succes, i-ar salva nu doar viaţa, ci ar aduce egalitate între cele două lumi atât de diferite.

Matt Damon, Jodie Foster, Sharlto Copley, William Fichtner şi Diego Luna vor ajunge în cinematografe începând cu data de 9 August, atunci când producţia scifi Elysium, va încerca să cucerească boxoffice-ul.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.