Primul Trailer Pentru Adaptarea Cu Aspecte Supernaturale R.I.P.D. Cu RYAN REYNOLDS Şi JEFF BRIDGES

Universal Pictures a lansat primul trailer pentru adaptarea benzilor desenate a celor de la Dark Horse intitulate R.I.P.D., filmul de acţiune cu trăsături supranaturale în care Ryan Reynolds este un poliţist decedat recent, ce este recrutat de un grup de ofițeri strigoi ce încearcă să menţină ordinea în lumea cadavrele cu comportament … necorespunzător.

Primul trailer pentru filmul regizat de Robert Schwentke (Red), are un aspect şi o poveste aproximativ asemănătoare cu cea din Men In Black, doar că are un alt subiect şi… alţi actori.
Dacă iniţial toată lumea a crezut că adaptarea cărţilor de benzi desenate R.I.P.D. va fi una cât se poate de serioasă, astăzi suntem pe cale să ne facem cu totul altă părere despre filmul plin de acţiune ce are un ton mai prietenos şi este plin de umor subtil.
După o moarte violentă, personajul lui Ryan Reynoldsdetectivul Nick Walker – este introdus în această lume supranaturală de către partenerul său – un şerif veteran al grupului intitulat Rest In Peace Department pe nume Roy Pulsifer – jucat de Jeff Bridges.
Cei doi polițiști au o jurisdicţie destul de largă şi sunt angajaţi ai Departamentului în cauză, pentru a servi și proteja omenirea de o serie de suflete distrugătoare, ce refuză să îşi continue drumul pașnic pe partea cealaltă.

Dorinţa cea mai mare a lui Nick (Ryan Reynolds) , este aceea de a-l găsi pe cel care i-a luat viaţa, dar atunci când se descoperă un complot ce ar putea pune capăt vieții așa cum o știm, cei doi – unii din cei mai buni ofiţeri ai departamentului RIPD – trebuie să restabilească în mod miraculos echilibrul cosmic.
Producţia R.I.P.D. a terminat filmări pe 28 ianuarie 2012, fiind în lucru de aproximativ trei ani, însă din cauza unor probleme ivite în procesul de creaţie şi cel de montaj al cadrelor, lansarea filmului va avea loc cu şase luni mai târziu faţă de data stabilită iniţial, respectiv pe 19 Iulie.
În primul trailer pentru R.I.P.D. există un amestec frumos de umor şi acţiune, iar chimia dintre Jeff Bridges și Ryan Reynolds este una destul de promițătoare.

În film mai joacă Kevin Bacon, Mary Louise Parker, Stephanie Szostak, Marissa Miller și James Hong.
R.I.P.D. va ajunge în cinematografele 3D şi cele tradiţionale începând cu data de 19 Iulie, iar în România de pe 16 August.
✐ Silviu

Un comentariu

  1. uhuuuuuu man in black 4? 🙂
    lasand gluma la o parte, arata destul de distractiv, in afara de glumele seci ale celor doi. pare un film interesant.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.