Chris Hemsworth Face Ture Periculoase În Primul Trailer Pentru Biograficul Despre Formula Unu: RUSH

Primul trailer pentru RUSH, filmul biografic al lui Ron Howard despre James Hunt și Niki Lauda ne prezintă o dramă intensă bazată pe faptele reale ale campionatului de formula unu al anilor ’70.

chris hemsworth - rush movie 2013

Setat în epoca de aur plină de farmec ale curselor de Formula 1, producţia RUSH portretizează povestea adevărată a doi dintre cei mai mari rivali din lumea formula unu: englezul playboy James Hunt și adversarul său metodic, genialul Niki Lauda.
RUSH îi urmează pe cei doi piloți că s-au tachinat până la punctul maxim de anduranţă fizică și psihică, în cazul în care în acest sport nu există nici o scurtătură către victorie și nici loc pentru marjă de eroare.
Concentrându-se pe rivalitatea dintre Hunt (Chris Hemsworth) şi Niki Lauda (Daniel Brühl), primul trailerul ne oferă o combinație între evenimentele de acţiune de pe pista de concurs cât şi despre viaţa reală a celor doi piloţi de formula unu.

chris hemsworth si daniel bruhl - rush movie 2013

Pe lângă imaginile fantastice şi atmosfera interesantă a anilor 70, Ron Howard reuşeşte să ne introducă chiar în mijlocul conflictului epic.
Există şi promisiunea unor efecte vizuale impresionante pentru a prezenta capcanele filmului şi perioada anilor ’70.
Cea mai mare parte a acțiunii din RUSH este stabilită după accidentul pe care Niki Lauda l-a avut în 1976, astfel că rivalitatea sa cu James Hunt escaladează şi ajunge la un punct culminant în confruntarea din Campionatul Mondial din Fuji.
E foarte greu în acest moment să ne dăm seama dacă RUSH va fi unul din filmele memorabile ale lui Howard, deoarece el nu a mai făcut un film cu buget mare încă de la Apollo 13.
El are talentul necesar de a spune o poveste bună, dar după vizionarea trailerului pentru Rush, întrebarea rămâne: ne va păsa de rivalitatea dintre Niki Lauda și Hunt, sau vom vorbi doar despre excelența scenelor din cursele de formula unu?

chris hemsworth - rush movie 2013

Filmul o mai are în distribuţie şi pe Olivia Wilde.
Rush va ajunge în cinematografe începând cu data de 20 septembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.