SCARLETT JOHANSSON Va Juca Rolul Unei Super Femei În Noul Film De Acţiune SF Intitulat LUCY

Frumoasa Scarlett Johansson, actriţa ce cotonogeşte lumea în The Avengres, Iron Man sau chiar în noul Captain America: The Winter Soldier, a fost aleasă pentru rolul principal al unui nou film de acţiune SF, conceput de Luc Besson şi intitulat Lucy.

Noul film al regizorului Luc Besson, despre o poveste cu mafioţi intitulat Malavitaîn care joacă Robert De Niro și Michelle Pfeiffer ca șefi ai unor familii de mafioţi forţaţi să se mute în Franța în cadrul unui program de protecție a martorilor – este programat pentru lansare în toamna acestui an, iar regizorul se pare că nu pierde nici un moment în van, stabilindu-şi deja obiectivele viitoare.
Regizorul lui The Fifth Element, sau al celebrului Leon, producătorul unor filme ca Taken sau Transporter, Luc Besson şi-a imaginat scenariul unui nou film pe care plănuieşte să îl şi regizeze.

Lucy va fi un film de acțiune cu o premisă distinctă SF, despre o tânără ce este forțată să devină un curier de droguri și reușește din greșeală să absoarbă o cantitate mare din drogurile pe care le transportă.
După internarea sa în spital, ea îşi dă seama că în urma accidentului a primit puterile supraomenești, inclusiv telekinezie, eliminarea tuturor senzaţilor de durere sau disconfort și capacitatea de a asimila cunoștințe instantaneu.
Aleasa regizorului pentru acest rol, este nimeni alta decât actriţa Scarlett Johansson, ce va prelua partitura preferată a regizorului în acţiunea cu femei, care se angajează să transporte droguri folosindu-şi direct corpul.

Luc Besson îşi continuă astfel seria de filme dedicate femeilor erou, iar după producţii precum La Femme, Nikita, Joan of Arc sau Colombiana, iată că regizorul explorează un domeniu foarte mult mediatizat în ultima vreme, cel al supereroilor.
Scarlett Johansson nu este straină de acest domeniu, vorbind aici de o continuare în sfera producţiilor de acţiune, ea având la activ mai multe producţii în care este eroina principală sau o luptătoare desăvarsită.
Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.