STANLEY TUCCI Se Alătură Distribuţiei Din TRANSFORMERS 4 Ce Începe Filmările În China

Prezent la o convenţie cinematografică, regizorul Michael Bay a dezvăluit că Transformers 4 va fi filmat pe peliculă IMAX şi că actorul Stanley Tucci se alătură distribuţiei ce îl include deja pe Mark Wahlberg pentru rolul principal.

În timp ce peliculele în format IMAX au devenit o practică comună pentru filmele americane cu mega-buget, marile studiouri sunt în căutarea unor contracte financiare pe piața internațională pentru a maximiza majoritatea profiturilor.
Exact asta se întâmplă şi cu noua trilogie a francizei plină de explozii şi roboţi a lui Michael Bay, Transformers, iar în timp ce primele trei filme au fost produse şi filmate pe pământ american, Bay este gata să se folosească de locaţiile excelente din China.
Avându-l pe Mark Wahlberg în rolul principal al blockbuster-ului său extrem de anticipat, nu aş fi surprins dacă regizorul Michael Bay va filma materialul suplimentar din China şi cu ceva actori chinezi, exact aşa cum Disney a luat recent o abordare similară cu Iron Man 3.
După ce aseară – la convenţia CinemaConMichael Bay a dezvăluit că a făcut o înţelegere cu cei de la studio şi compania IMAX pentru a filma pelicula pentru Transformers 4 cu cea mai nouă cameră IMAX, astăzi, la prezentarea celor de la Paramount, regizorul a dezvăluit o altă informaţie ce s-ar putea să încânte fanii francizei.
Actorul Stanley Tucci a semnat un contract ce îl plasează în distribuţia noului film Transformers.
Tucci este al patrulea membru confirmat al distribuţiei alături de Mark Wahlberg, Nicola Peltz și Jack Reynor.

Ca în aproape fiecare film, Stanley Tucci este o achiziţie extraordinară ce ar putea să-i aducă filmului Transformers 4, un mare plus.
Pe actor îl veţi mai putea vedea începând din 7 august în sequelul Percy Jackson: Sea Of Monsters.
Noul film marca Michael Bay şi Paramount, preia acţiunea exact după finalul incendiar din Transformers: Dark Of The Moon, atunci când autoboti și decepticoni au dispărut de pe fața planetei.
Cu toate acestea, un grup puternic de oameni de afaceri ingenioşi, împreună cu nişte oameni de știință, încearcă să învețe din greşelile trecutului şi încearcă să împingă limitele tehnologiei transformers dincolo de limite posibilului.
Toate astea se întâmplă în timp ce un vechi şi puternic Transformer ia în ţintă Pământul.
Presupunând că Michael Bay va începe filmările luna viitoare, Transofrmers 4 are stabilită o dată de lansare pentru 27 Iunie 2014.
Până atunci rămâne să vedem ce titlu oficial va primi filmul – dacă va primi unul – şi ce nume faimoase va mai aduce în distribuţie.

Paramount Pictures, o divizie a Viacom Inc, în asociere cu Hasbro va produce filmul Transformers 4 ce-i va avea la bord ca producători pe Don Murphy, Tom DeSanto, Lorenzo di Bonaventura şi Ian Bryce.
Producători executivi sunt Steven Spielberg, Michael Bay, Brian Goldner şi Mark Vahradian.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.