STAR TREK INTO DARKNESS: Vezi Ultimul Trailer Internaţional Extins Şi Patru Postere Noi

Posterele noi şi trailerul extins pentru producţia lui JJ Abrams, Star Trek Into Darkness te aduc mai aproape de premiera de luna viitoare a mult anticipatului film ce continuă aventurile căpitanului Kirk şi a echipajului navei Enterprise.

Noul trailer aduce cu siguranţă cadre pe care nu le-ai mai văzut, mult mai multă acţiune alertă, urmăriri în viteză, explicaţii pe măsură şi o viziune fantastică ce îmbinată cu muzica filmului îţi ridică tensiunea încă de pe acum.
Probabil mulţi dintre voi aşteptaţi cu nerăbdare premieră lui Star Trek Into Darkness, iar ţinând cont de grandoarea campaniei publicitare de care dispune, sunt sigur că milioane de oameni din jurul globului gândesc la fel.
Deoarece premiera filmului este la mai puţin de o lună distanță, Paramount a lansat ceea ce va fi probabil trailerul major final pentru mega producţia Star Trek Into Drakness, iar împreună cu noul trailer extins, studioul a lansat şi postere pentru personajele Spock, Uhura, Kirk și John Harrison.
Iar dacă doreai un film Star Trek epic şi foarte întunecat, JJ Abrams îţi oferă unul.
Mă bucur că acest nou trailer ne atrage atenţia în cele din urmă asupra personajului Kirk (Chris Pine), iar dezvăluirea momentului în care Enterprise este aproape distrusă, este un cadru pe care – personal – îl aşteptam.

Chiar dacă ştim aproximativ totul despre complotul filmului, vă garantez că orice imagine sau clip nou despre film, va face vâlvă pe internet dând naştere la mii de noi speculaţii.
În continuarea filmului plin de succes din 2009, căpitanul James T. Kirk sfidează din nou reglementările Flotei Stelare, doar pentru a se răzbuna pe un terorist fugar pe nume John Harrison, cel care ameninţă să distrugă întreaga Federație.
Ca şi clipurile anterioare, trailerul nou conţine un amestec de momente intrigante, multe întorsături și evident mult promisa acţiune.
Nimic nu mai poate sta în calea producţiei lui J.J. Abrams, iar campania publicitară – ce sunt sigur că va continua – vă aduce şi mai multe imagini şi clipuri ce ne vor încânta, sau enerva, după caz.
Star Trek Into Darkness este o producţie masivă, cu un buget uriaş, o producţie ce va cuceri boxoffice-ul destul de rapid după premieră, aşa că nimeni nu contestă – nici măcar acum – că continuarea regizată de J.J Abrams, va fi plină de acțiune și aventură, meritând pe deplin toate laudele la adresa regizorului şi a echipei de producţie din spatele acestuia, care cu siguranţă vor face o treabă minunată cu noul film Star Wars din 2015.


Harris

Kirk

Spock

Uhura
Star Trek Into Darkness este regizat de JJ Abrams și are un scenariu conceput de Roberto Orci, Alex Kurtzman şi Damon Lindelof.
Filmul are aproximativ aceeaşi distribuţie ca în 2009, avându-l cap de afiş pe Chris Pine, alături de Zoe Saldana, Zachary Quinto, John Cho, Anton Yelchin, Karl Urban, Simon Pegg, Bruce Greenwood şi noi veniti Benedict Cumberbatch, Peter Weller şi Alice Eve.
Filmul ajunge în cinematografele din România pe data 17 Mai 2013.
Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.