THE HANGOVER PART III: Spot TV Nou Cu John Goodman, Heather Graham Şi Poster Nou Cu O Girafă

THE HANGOVER PART III: Spot TV Nou Cu John Goodman, Heather Graham Şi Poster Nou Cu O Girafă

În noul trailer lansat de Legendary Pictures pentru comedia The Hangover Part III, Stu, Phil, Doug şi Alan ajung din nou exact acolo unde a început totul: în Las Vegas.

Comedia celor de la Legendary despre cei trei cavaleri de onoare care îşi pierd amicul pe decursul unei nopţi de distracţie în Vegas, a ajuns la povestea finală, ce întregeşte cercul început în 2009.
Iar dacă prima parte a comediei a început în Vegas, unde altundeva ar putea să se termine?
O parte a primului trailer incendiar ne-a adus aparţii drăguţe precum Mike Tyson sau Keon Jeong fără a da prea multe explicaţii despre complotul scenariului pentru finalul acestei francize de comedie.
Dar iată că noul spot tv ne oferă cadre noi cu revenirea lui Heather Graham şi cu noul băiat rău interpretat de John Goodman.

Odată cu lansarea noului spot tv, Legendary a lansat şi de un nou poster amuzant, cu … girafa lui Alan.
Fiind unul din cele mai aşteptate filme din 2013, se pare că finalul trilogiei se va încheia cu o bubuitură mai mare decât de obicei.
Ultima parte a francizei de comedie The Hangover, este branduită şi în trailer cu sloganul „totul se termină”, iar ca fapt divers, Stu amenință să ardă Las Vegas-ul din temelii.

Cu un scenariu scris de Craig Mazin, filmul regizat de Todd Phillips îi reuneşte din nou pe Bradley Cooper, Zach Galifianakis, Ed Helms, Ken Jeong şi Justin Bartha.
The Hangover Part III ajunge in cinematografe incepand cu data de 24 Mai.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.