Vezi Primele Imagini Video Oficiale Din THE HOBBIT 2: THE DESOLATION OF SMAUG

Cu ocazia lansări filmului The Hobbit: An Unexpected Journey pe DVD şi Blu-Ray, cei de la Warner Bros au lansat un eveniment live pe internet ce a dat ocazia fanilor să adreseze întrebări direct regizorului Peter Jackson ce a dezvăluit primele imagini video din The Hobbit: The Desolation Of Smaug.

Deşi mai este multă vreme până la premiera celui de al doilea film din noua trilogie realizată de Peter Jackson, iată că regizorul şi cei de la Warner Bros au pus la punct un eveniment deosebit cu ocazia lansării primului film pe suport DVD şi Blu-Ray, un eveniment în care Peter Jackson şi echipa sa de producătorii au răspuns întrebărilor venite din partea fanilor şi ca o surpriză: câţiva invitaţi speciali.
Evenimentul ce a început de săptămâna trecută, a fost unul live, iar prin bunătatea regizorului, cei ce nu au putut vedea frânturi din acest eveniment, vor putea vedea un mic montaj cu câteva din întrebările adresate regizorului, primele imagini video din The Hobbit: The Desolation Of Smaug şi doi invitaţi surpriză.
Poate ar trebui să vă spun că accesul la acest eveniment live s-a făcut pe baza unui cod ce îl puteţi obţine doar dacă aţi cumpărat pachetul The Hobbit: An Unexpected Journey pe DVD sau Blu-ray, iar dacă doreşti să deţii filmul poţi face un click AICI pentru a-l cumpăra.

Transmisia live de pe site-ul oficial al filmului a fost extrem de ofertantă în detalii despre producție, fără să dezvăluie însă, prea multe informații legate de desfășurarea acțiunii. Am aflat astfel că un trailer al filmului va fi gata abia în vară, până când vom mai avea parte de câteva sesiuni video legate de filmările și povestea lui Desolation of Smaug.
-„Nu am mai făcut așa ceva înainte și am fost destul de nervos. Sper că a fost ok.” a declarat regizorul.
-„Iaebet şi eu stăm în camera de editare tot timpul, în fiecare zi şi lucrăm la editarea celui de-al doilea film Hobbit. De fapt vom începe lucrul la ce-a de-a treia parte chiar săptămâna viitoare. E ca şi cum ai lucra la asamblarea unuia dintre acele puzzle-uri complexe de 2000 de bucăţi.” a spus Peter Jackson în declaraţia sa oficială de după evenimentul live.

Deşi evenimentul a fost unul ce a permis accesul doar pe baza unui cod, iată că prin amabilitatea domnului Peter Jackson, putem vedea un fragment de 6 minute chiar aici, pentru a oferi tuturor celor care nu au avut posibilitatea să vadă acest preview.
Desigur, dacă deţineţi un cod, o versiune editată a evenimentului live este acum disponibilă pe site-ul oficial The Hobbit.
Iar dacă sunteţi atenţi la începutul acestui clip, veţi vedea şi imaginile în avanpremieră din The Hobbit: The Desolation Of Smaug.
Şi chiar dacă sunt foarte scurte, ele îl prezintă pentru prima dată pe Legolas (Orlando Bloom), Thranduil (Lee Pace) şi chiar personajul inventat şi introdus în poveste de către Peter Jackson – femeia elf Tauriel – interpretată de Evangeline Lilly.

Personajul, interpretat de Evangeline Lilly, a fost creat și integrat în poveste de către Jackson, Fran Walsh și Phillipa Boyens.-„Suntem chiar foarte entuziasmați de segmentul de scenariu rezervat pentru Tauriel. După cum s-a văzut, ea nu este un Gardian al Elfilor cu care să vrei să intri în conflict”, a menționat Jackson.
Deşi nu pare mare lucru, aceste prime imagini video, au mai prezentat și câteva imagini cu concepte ale scenelor din întunecată pădure Mirkwood şi din Laketown, unde l-am putut vedea pe Stephen Fry în rolul conducătorului orașului și pe eroul acestuia, Bard The Bowman, interpretat de Luke Evans.
De altfel, Luke Evans a menționat că va reveni în luna iunie pe platourile de filmare, existând posibilitatea ca scenele pe care le va filma să se încadreze în ce-a de-a treia parte a filmului The Hobbit, cea inspirată de adăugările lui Tolkien la roman.

The Hobbit: The Desolation Of Smaug dezvoltă linia poveștii despre Necromancer și fortăreaţa sa din MirkwoodDol Guldur.
Galadriel vorbea despre sabia Morgul pe care Radagast a recuperat-o din Dol Guldur și menționează că i-a aparținut regelui din Angmar, care a fost înmormântat în High Fells, aflat la poalele muntelui.
Așa că în The Desolation Of Smaug, Gandalf merge la High Fells pentru a afla cum a ajuns această sabie înapoi în lume.
În High Fells sunt înmormântați cei nouă Nazgul (Ringwraiths).
Iar pe lângă scenele pe care le veţi vedea în clipul de mai jos, evenimentul live a mai prezentat şi o scenă extra în care Gandalf se aventurează în înfricoșătorul High Fells pentru a rezolva misterul otrăvitoarei săbii Morgul și a modului în care a fost scoasă din mormântul groaznicului Witch King Of Angmar, una din cele nouă personaje transformate în Ringwraiths după ce s-au predat puterii lui Sauron.

Gandalf îl întâlnește acolo pe Radagast și declară că misterul este în parte rezolvat: mormântul a fost deschis din interior!
The Hobbit: The Desolation Of Smaug ajunge în cinematografe începând cu data de 13 Decembrie.
✐ Silviu

2 comentarii

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.