THE LONE RANGER: Johnny Depp Şi Armie Hammer În Două Trailere Noi Cu Acţiune Extinsă

Disney a lansat două trailere noi internaţionale pentru viitorul blockbuster al regizorul Gore Verbinski The Lone Ranger – mega producţie în care Johnny Depp îl convinge pe un om al legii trădat şi lăsat să moară, să devină un erou mascat al vestului sălbatic.

Aceste două trailere noi de lungă durată, încep prin a se concentra pe originea personajului Lone Ranger interpretat de Armie Hammer și modul în care acesta îşi începe parteneriatul cu indianul Tonto interpretat de Johnny Depp.
De aici încolo, nu poate exista decât acţiune şi câteva cadre cu mai multe personaje din film.
Ca şi admirator al variantei originale – şi a celor ce au urmat după, în special varianta din 1981 The Legend Of Lone Ranger – trebuie să spun că există foarte multe asemănări între variantele anterioare ale acestei ecranizări şi cea pe care Gore Verbinski o va aduce pe marele ecran.
Sunt sigur că după ce mega filmul va ajunge pe ecrane, multă lume se va întreba dacă subiectul este unul original sau nu.
Ei bine, pentru cei ce nu ştiu încă, The Lone Ranger este un remake în adevăratul sens al cuvântului, iar dacă asta nu se pomeneşte nicăieri, e pentru că se speră că acest film să fie deschizătorul unei trilogii de succes.

Trailerele noi aduc în prim plan şi aspectul principal al acestei producţii, scara masivă la care a fost realizat, o performanță îndrăzneaţă pentru Depp, o mulţime de personaje interesante, vicioase și un posibil element supranatural.
Trebuie să recunosc că efectele vizuale arată superb, iar în timp ce eu nu prea văd nimic deosebit în performanţa lui Johnny Depp, încă sunt dornic să văd ce as are Gore Verbinski în mânecă.
Proiectul lui Jerry Bruckheimer şi Gore Verbinski al celor de la Disney intitulat Lone Ranger, a trecut prin tot felul de greutăţi încă de la începuturile dezvoltări sale, începând cu probleme ale scenariului, ce conform declaraţilor lui Gore Verbinski, includea iniţial vârcolaci mistici şi coioţii supernaturali, precum şi probleme cu bugetul, care între timp a mai fost redus.
Atunci când un tânăr Ranger Texan devine singurul supravieţuitor al unei ambuscade organizată de un lider malefic, el este salvat de un vechi prieten din copilărie un indian Comanche pe nume Tonto, cu care rangerul texan a făcut un legământ de frăţie în copilărie.
După recuperarea sa, el îşi dedică viaţa luptei împotriva răului, cu ajutorul calului numit Silver şi a partenerului său indian Tonto, el devenind faimosul erou mascat western: Lone Ranger.


Lone Ranger

Tonto

The Lone Ranger este regizat de Gore Verbinski, produs de Jerry Bruckeimer şi dispune de nume sonore precum Johnny Depp în rolul nativ americanului Tonto şi Arnie Hammer în rolul John Reid/Lone Ranger, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Barry Pepper, Tom Wilkinson, James Frain şi ajunge în cinematografe începând cu data de 3 Iulie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.