Multă Acţiune Fantasy În Noul Trailer THE MORTAL INSTRUMENTS: CITY OF BONES

Adaptarea pentru marele ecran a romanului fantasy scris de Cassandra ClareThe Mortal Instruments – prezintă astăzi un trailer nou ce ar putea să te uimească cu acţiunea stilizată şi povestea ireală a luptei dintre bine şi rău, ce duce toată miza la un alt nivel.

Toate poveştile ce le-ai auzit despre monştri şi despre coşmare, toate acele legende urbane şoptite … sunt adevărate.
Cel puţin în viitoarea adaptare intitulată The Mortal Instruments: City Of Bones, o nouă sagă de poveşti de dragoste cu elemente supranaturale ce ajunge în cinematografe la vară, o nouă ecranizare ce încearcă să cucerească inimile tinerilor adolescenţii şi încearcă să înlocuiască celebra franciză pierdută Twillight.
Cu o puternică componentă supernaturală şi o poveste de dragoste adolescentină în centru, adaptarea seriei de romane Mortal Instruments, scrisă de Cassandra Clare, pare să vrea să înlocuiască cu succes locul popularului Twilight.
Dar, s-a spus asta şi despre producţia Beautiful Creatures şi chiar despre mai noul The Host, ecranizarea aceleiaşi autoare.

Ei bine, nici unul din filmele de mai sus menţionate nu au reuşit să provoace o asemenea isterie precum Twillight.
Ba chiar mai rău de atât, The Host a avut o premieră cotată destul de slab, criticii considerându-l unul din cele mai mediocre filme din 2013 de până acum.
Nou trailer pentru The Mortal Instruments: City of Bones este înfăşurat frumos în acțiune fantasy, o acţiune ce devine un festin vizual ce ar putea capta audienţa generală, dar şi pe cei ce nu cunosc materialul sursă – ca mine – fără necesitatea de a se îngropa în prea multe detalii despre materialul original.
Spre deosebire de primul trailer, personajul lui Lilly Collins este prezentat aici într-o cu totul altă lumină, făcând o transformare categorică pe ecran, fiind personal impresionat de calibrul și cantitatea de acțiune din acest trailer nou.
Ea devine acum un feroce vânător de umbre (shadowhunter), spre deosebire de școlărița nevinovată prezentată în clipul anterior.

Sunt sigur că fanii materialului scris au prins mult mai multe detalii decât mine în acest trailer şi cu siguranţă sunt încântaţi de felul în care promovarea acestui film fantasy decurge.
În The Mortal Instruments: City Of Bones, Lily Collins este Clary Fray, o tânără care află într-o bună zi că este un Vânător de Umbre, o fiinţă pe jumătate înger creată pentru a proteja lumea de demonii de dincolo.
Alături de un tânăr fermecător, de care care se simte atrasă, Jace (Jamie Campbell Bower)şi el un Vânător de Umbre – ea porneşte pe urmele mamei sale, Jocelyn (Lena Headey), învăţând între timp, cum să îşi controleze noile puteri descoperite.

Din această nouă franciză de aventuri supranaturale regizată de Harald Zwart (Karate Kid) mai fac parte actori ca Jared Harris, Jonathan Rhys Meyers, Kevin Durand şi Aidan Turner.
Lansarea filmului The Mortal Instruments: City Of Bones este programată în cinematografele din România pentru 30 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.