Primul Trailer Pentru THE HUNGER GAMES 2: CATCHING FIRE

Intensitatea primului trailer pentru The Hunger Games 2: Catching Fire prezintă evenimentele surpriză din partea a doua a ecranizării popularelor serii de cărţi alături de revoluţia ce e pe cale să înceapă în cele douăsprezece districte din Panem.

Catching Fire este este continuarea seriei Hunger Games ce face parte dintr-o serie de patru filme, bazate pe seria de cărţii scrise de Suzanne Collins, deja aclamată de sute de mii de cititori tineri, din momentul apariţiei primei cărţi în 2008 fiind o franciză de acţiune cu o componentă puternic emoţională greu de ignorat.
Jocurile Foamei sunt un fel de reality show izvorât din răzbunare calculată şi cruzime fără limite.
Într-un viitor postapocaliptic cele 12 districte din Panem, trebuie să ofere câte un tribut, un băiat şi o fată între 12 şi 18 ani care concurează într-o luptă în care poate există doar un singur învingător.
Aceşti tinerii sunt supuşi unei lupte pentru supravieţuire, sfârşind prin a se măcelări unul pe celălalt pentru a câştiga acest macabru joc, în ciuda tuturor ororilor din Jocurile Foamei.

Din câte se pare, întunecimea și melancolia primului film doar au intensificat povestea lui Katniss, iar primul trailer pentru Catching Fire, al doilea film din seria de succes, ne va prezenta doar jumătate din povestea fantastică ce o vom vedea pe marele ecran.
Trailerul prezintă turul celor doi învingători și modul în care președintele de Snow (Donald Sutherland), încerca cu disperare să înfrângă speranţă pe care Katniss – interpretată de câștigătoarea unui Oscar, Jennifer Lawrence – a inspirat-o în rândul celor 12 districte, asta înainte planul pe care îl are el pentru uciderea ei.
Numai la sfârșitul trailerului auzim pentru prima dată despre partea interesantă a poveștii, jocurile speciale în care câștigătorii ultimelor ediţii ale Jocurilor Foamei vor fi nevoiți să lupte până la moarte.
Bănuiesc că cei de la Universal şi Lionsgate nu au introdus prea mult despre această parte a filmului în trailer deoarece va fi partea ce mai interesantă, care va fi plină de efecte speciale si va mai suferi încă modificări estetice în postproducţie.

„Fiecare revoluţie începe cu o scânteie.”
The Hunger Games 2: Catching Fire
ne-o arată pe Katniss Everdeen la întoarcerea sa acasă, după ce a câştigat cea de-a 74 ediţie a Jocurilor Foamei, împreună cu colegul ei Peeta Mellark.
Katniss şi Peeta au câştigat împreună sângeroasele Jocuri Ale Foamei, sfidând pentru prima dată în istorie regulile impuse de Capitoliu.
Reveniţi în Districtul 12, ei speră să trăiască liniştiţi, în pace.
După toate obstacolele peste care au trecut şi-au câştigat dreptul la o viaţă sigură şi decentă atât pentru ei cât şi pentru familiile lor.
Dar în timp ce Katniss şi Peeta sunt forţaţi să facă Turul Învingătorilor, apar zvonuri tot mai puternice, despre o revoltă a locuitorilor districtelor aflate sub opresiune.
În ochii conducătorilor, ei sunt sursa acestei rebeliuni.
Dacă nu vor reuşi să convingă naţiunea Panemului că sunt în continuare îndrăgostiţi nebuneşte, consecinţele ar putea fi dezastruoase.
Francis Lawrence preia conducerea regiei de la Gary Ross, el fiind cel ce va regiza şi al treilea şi ultimul film al trilogiei, The Hunger Games 3: Mockingjay.

Majoritatea membrilor distribuţiei se vor întoarce, iar Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson şi Liam Hemsworth vor avea parte de compania noilor veniţi Philip Seymour Hoffman, Jena Malone, Sam Claflin, Jeffrey Wright şi Amanda Plummer.
The Hunger Games: Catching Fire ajunge în cinematografe începând cu data de 22 Noiembrie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.