Primul Teaser Trailer Pentru SEZONUL 6 TRUE BLOOD

După ultimul episod incendiar al sezonului cinci, toată lumea este curioasă să afle ce se mai întâmplă în oraşul din LouisianaBone Temps – iar primul teaser trailer pentru Sezonul 6 al serialului True Blood, dezvăluie puţin din întâmplările interesante cu vârcolaci, vampiri şi zâne.

În timp ce ultimul sezon al serialul nu a fost foarte bine primit, el având parte de critici dure, fără să aibă succesul pe care l-a avut cu câteva din primele sezoane, va fi interesant de văzut unde va duce povestea din serial, acum că producătorul Alan Ball nu mai este cel ce conduce show-ul.
De asemenea, plecarea lui Mark Hudis în mijlocul filmărilor pentru Sezonul 6 nu poate fi nici ea de bun augur, dar nu reprezintă un pericol atât de mare, mai ales că părerile despre episodul de final de sezon 5, au fost mixte şi nu foarte clare.

Deocamdată, comandarea unui sezon 6 ce va avea în total doar 6 episoade, ar putea însemna modalitatea prin care cei de la HBO anunţă că serialul True Blood este pe terminate.
Cu siguranţă cele două staruri Alexander Skarsgard şi Stephen Moyer s-au folosit de serial ca de o rampă de lansare pentru cariera lor în filme, iar Anna Paquin a ajuns să deţină roluri majore de succes de la debutul ei din copilărie premiat cu Oscar.
Probabil serialul True Blood ar putea fi în măsură să mai stoarcă încă un sezon, dar personal nu văd cum va reuşi să meargă dincolo de încă un sezon, după cel de anul acesta.

Premiera sezonului al șaselea revine pe HBO din 16 Iunie, aşa că așteaptă-te la mai multe trailere și promouri.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.