ZOE SALDANA Va Fi Cea Mai Periculoasă Femeie Din Univers În GUARDIANS OF THE GALAXY

Zoe Saldana se alătură distribuţiei din viitoarea mega producţie a celor de la Marvel PicturesGuardians Of The Galaxy – într-un un rol ce i-ar putea face invidioşi pe Chris Pratt şi Dave Bautista.

După ce Chris Pratt (Star Lord) şi Dave Bautista (Drax The Destroyer), au fost cooptaţi pentru filmul celor de la Marvel, după săptămâni întregi de speculaţii privind actriţa ce ar trebui să o interpreteze pe extraterestra sexy Gamora, a venit rândul actriţei Zoe Saldana să fie recrutată pentru a completa echipa de Gardieni Ai Galaxiei.
Dacă încă nu ştiai, povestea principală din Gardienii Galaxiei îl va avea în centru pe Peter Quill, cel ce va fi Star Lord (Chris Pratt), un pilot al Statelor Unite care odată ajuns în spațiu, se trezeşte prins în mijlocul unui conflict universal, alăturându-se unui grup de foști deținuți ai viitorului, care dețin ceva ce toată lumea dorește să obțină.
Bautista este acum membru al distribuţiei pentru Gardienii Galaxiei după actorul Chris Pratt (Zero Dark Thirty) care a semnat un contract pentru rolul Star Lord la începutul acestui an.

În timp ce Peter Quill (Star Lord) este un hibrid dintre om şi extraterestru, Drax şi-a început viața ca un om, dar a fost renăscut într-un corp nou, puternic, lucru ce i-a acordat acestuia putere extremă, abilitatea de a zbura și chiar aceea de a crea proiectile de energie devastatoare, scopul lui fiind acela de a-l ucide pe antagonistul Thanos, cel care a apărut în scena post credit din The Avengers.
Apăruţi pentru prima dată în numărul 18 al revistei Marvel intitulată Super Heroes din 1969, Gardienii Galaxiei sunt descrişi ca fiind un grup de eroi ce activează în secolul 31, într-un univers paralel.
Misiunea lor este de a împiedica o puternică şi malefică rasă extraterestră intitulată Badoon, să cucerească Universul.
Personajul pe care îl va interpreta Zoe SaldanaGamora – este o fiinţă extraterestră renumită ca fiind cea mai periculoasă femeie din Univers, ea fiind în acelaşi timp fiica adoptată a lui Thanos.
Gamora, rolul central feminin al filmului, a fost creat de Jim Starlin şi a apărut pentru prima dată în numărul de benzi desenata intitulat Strange Tales din iunie 1975.
Abilităţile ei includ putere supraomenească, agilitate şi un factor de vindecare accelerată.

Ea a apărut ocazional şi că iubita super eroului Adam Warlock, un membru al grupului cunoscut sub numele de Watch Infinity.
Personajul fiind de origine extraterestră, actriţa va suferi o schimbare de look destul de drastică, ce probabil va face furori în rândul fanilor săi, dar şi a publicului larg.
Asta pentru că personajul pe care actriţa îl va interpreta, mai este şi cunoscută ca asasina cu piele verde, înfăţişată în benzile desenate într-un costum foarte sumar şi foarte incitant.
Asta doar în condiţiile în care producătorii lui Guardians Of The Galaxy vor păstra costumaţia sexy a personajului de benzi desenate.
În benzile desenate, Gamora este descrisă ca fiind ultima fiinţă din specia ei, restul rasei sale fiind anihilată de către rasă de extratereştri Badoon.

Producţia celor de la Marvel, Guardians Of The Galaxy, va fi regizată de James Gunn, care a dezvăluit că va rescrie scenariul,  şi va ajunge în cinematografe prin 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.