Primul Clip Din Culisele Noului Film Marca ROLAND EMMERICH: WHITE HOUSE DOWN

Noul clip ne poartă în culisele producţiei White House Down, de unde Channing Tatum, Jamie Foxx, regizorul Roland Emmerich şi distribuţia filmului, ne dezvăluie secrete din spatele camerelor de filmat dar şi cadre noi uimitoare.

Channing Tatum in White House Down Movie 2013

Polițistului John Cale (Channing Tatum), tocmai i-a fost refuzată slujba de vis la Serviciul Secret, adică datoria de a-l proteja pe Președintele James Sawyer (Jamie Foxx).
Pentru a nu o dezamăgi pe fiica sa cu această știre, el o duce la un tur al Casei Albe, atunci când complexul este cucerit de un grup paramilitar puternic.
Aflându-se într-o situaţie delicată, cu guvernul națiunii aflat în haos și rămas fără timp, Cale trebuie să îl salveze pe președinte, pe fiica sa și toată țara.
Există momente în noul trailer ce par a fi ale unui film bun de acţiune, dar nu cred că cadrele bine filmate de Roland sunt suficiente pentru a justifica un interes din partea publicului pentru producţia lui White House Down, după ce un film cu exact aceeași acţiune a fost lansat de curând, deşi filmul lui Emmerich arată mult mai pompos şi mai melodramatic.

White House Down Movie 2013 - Channing Tatum and Jamie Foxx

Am văzut în cel mai recent trailer că filmul are o abordare destul de lejeră, iar acest clip ne arată câteva imagini noi care continuă să fie promițătoare.
Vom vedea şi imagini fascinante din culisele producţiei masive şi vom putea aprecia decorurile practice pe care Emmerich le-a construit, cu scopul de a recrea Casa Albă.
Regizorul Roland Emmerich este şi el prezent exclusiv în acest clip, vorbindu-ne despre scara masivă la care se lucrează în spatele unei asemenea producţii, dar şi despre faptul că ar fi prima oară când nu distruge Casa Albă dintr-o singură explozie.
Pe lângă declaraţiile regizorului, mai vedem şi alte declaraţii venite din partea distribuţiei, care are doar cuvinte de laudă la adresa lui Emmerich.White House Down este regizat de Roland Emmerich (Ziua Independenţei, 2012) pornind de la un scenariu scris de James Vanderbilt (Zodiac, Amazing Spider-Man).

White House Down Movie 2013 Poster - Roland Emmerich

Jason Clarke, Maggie Gyllenhaal, James Woods, Richard Jenkins, Rachelle Lefevre și Joey King vor aduce filmul White House Down în cinematografe, incepand cu data de 28 Iunie.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.