Poster Şi Trailer Nou Extins Pentru Filmul Sci-Fi RIDDICK Cu VIN DIESEL

Cu un ton întunecat şi acţiune captivantă, noul trailer pentru producţia mult aşteptată Riddick, aduce cadre impresionante ce amintesc de primul film al francizei în care Vin Diesel deţine rolul principal.

Riddick movie 2013 with Vin Diesel Teaser Poster

Fanii lui Vin Diesel şi al filmului de acţiune sci-fi din Pitch Black au îndurat multe până să se ajungă aici, un adevărat „roller-coaster” de suișuri și coborâșuri de-a lungul celor treisprezece ani.
În tot acest timp, actorul Vin Diesel nu a renunţat niciodată la ideea unui al treilea film pentru franciza ce a început în anul 2000 şi ce a avut parte de o continuare intitulată The Chronicles Of Riddick.
Şi iată cum după ani de așteptare, fanii actorului şi a seriei de filme, au primit în luna Martie a acestui an, o răsplată bine meritată odată cu lansarea primului teaser trailer scurt.
Deşi nu dezvăluia prea multe cadre, teaserul a confirmat că filmul intitulat Riddick, va avea acelaşi ton cu Pitch Black.

Riddick movie 2013 with Vin Diesel

Confirmarea acestui lucru devine o certitudine astăzi, când vom vedea primul trailer extins şi întreg.
Ajungând la aproximativ două minute și jumătate, acest trailer complet, arată mult mai mult material decât primul teaser, dar nu dezvăluie prea multe detalii relevante despre adevăratul complot al filmului.
De fapt, am putea spune liniştiţi că nu ştim mai nimic despre Riddick, decât ceea ce ştim din sinopsisul oficial.
Iar dacă e să ne uităm atent la aceste cadre noi din film, comparaţie cu Pitch Black este una logică, cadrele noi semănând atât de mult cu primul film al francizei, încât fanii înrăiţi ai seriei numesc noul film Riddick 2.
Şi totuşi, dacă Karl Urban se întoarce la rolul Vakko, îmi imaginez că ar fi trebuit să existe cel puțin o replică care să conecteze filmul Riddick cu Chronicles.

Riddick movie 2013 Mercenaries

Deși unele din efectele vizuale arată puţin învechite, dacă ești un fan al caracterului și al primelor două filme, acest trailer promite că Riddick este probabil ceea ce aşteptam de la Vin Diesel.
Continuarea filmului The Chronicles Of Riddick, îl găsește pe personajul titular – interpretat de Vin Diesel – abandonat pe o planetă pustie unde este lăsat să moară, înconjurat de animale de pradă dar și de oameni, vânătorii de recompense ce vor din nou capul lui Riddick.
Scenaristul, regizorul şi creatorul David Twohy, cel care a scris povestea pentru Pitch Black şi Chronicles of Riddick, este din nou principala forţă creatoare din spatele filmului Riddick.

Riddick Movie 2013 with Vin Diesel Poster

Având în distribuţie şi nume ca Katee Sackhoff, Jordi Molla, Matt Nable, Conrad Pla, Raoul Trujillo, Nolan Funk, Keri Hilson sau Dave Bautista, producţia regizorului David TwohyRiddick – va ajunge în cinematografe începând cu data de 6 Septembrie.
✐ Silviu

4 comentarii

  1. Oh noooooo, as fi preferat sa arate mai mult a Chronicles Of Riddick decat a Pitch Black 🙁 In fine, nici asa nu e rau! De abia astept!

  2. Uhhh arata leit ca Pitch Black.
    Probabil ca asta trebuia sa fie Riddick 2 in loc de Chronicles.
    Poate era mai bine daca Chronicles Of Riddick era al treilea film.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.