JONATHAN RHYS MEYERS Ar Putea Primi Un Rol În STAR WARS: EPISODE 7

Starul din serialul The Tudors şi viitorul succes al celor de la NBC Dracula, Jonathan Rhys Meyers, se află în negocieri intense pentru un rol în revenirea pe marele ecran în 2015, a uneia dintre cele mai faimoase francize: Star Wars.

Jonathan Rhys Meyers for Star Wars Episode VII

Aflat la cârmă a două dintre cele mai cunoscute şi populare francize din lume, regizorul J.J. Abrams încearcă din răsputeri să respingă şi să evite subiectul Star Wars, mai ales în ultima perioadă, de când Abrams se află în turul de promovare a ultimului său film din franciza Star Trek, tur în care nu există posibilitate de a evita întrebările din mass-media, mai ales cele din interviuri.
În timp ce maestrul Abrams continuă să pretindă că el şi cei de la Lucasfilm încă mai încearcă să conceapă o poveste pentru Star Wars: Episode 7, toată lumea ştie, că există deja un proiect de scenariu terminat de scenaristul Michael Arndt (Toy Story 3), indicând că răspunsurile evazive pe care le dă regizorul cu privire la subiectul Star Wars ar putea fi o încercare de a ne distrage atenția, făcând ca audienţa generală să se concentreze doar pe proiectul său din prezent: promovarea Star Trek Into Darkness.
Odată ce promovarea lui Star Trek Into Darkness se va apropia de sfârșit, toată atenţia regizorului va trebui să fie îndreptată spre Star Wars, doar pentru simplu fapt că celebra sagă va reveni pe marele ecrane în 2015.

Jonathan Rhys Meyers in The Tudors

Și iată că de data asta, avem parte şi de primul zvon important cu privire la distribuţia viitorului Star Wars, zvon ce susține că Jonathan Rhys Meyers este în negocieri pentru a juca în Episodul VII, în ceea ce va fi probabil un minim de trei filme.
Zvonul vine de Latino-Review, care au o istorie destul de ciudată în a prinde anumite zvonuri ce s-au adeverit ulterior.
Totuși, subiectul de astăzi este la fel de interesant ca și plasarea zvonului și implicațiile sale.
Fanii lui J.J. Abrams ştiu deja că Jonathan Rhys Meyers este puţin cunoscut şi pentru rolul său secundar din Mission Impossible III, dar e mai bine cunoscut pentru rolul său principal din serialul The Tudors, rol cu care a câștigat mai multe premii.
Colegul său din The Tudors, Henry Cavill, şi-a lansat deja o carieră de succes în filme ca Immortals și blockbusterul de lună viitoare Man Of Steel.
În ceea ce privește viitoarele roluri ale lui Meyers, el va debuta în toamnă în serialul NBC Dracula și are un rol major în producţia The Mortal Instruments: City of Bones, care va debuta în cinematografe în luna august.

Star Wars Episode VII Fan Art

Presupunând că Star Wars Episode 7 va debuta pe marele ecran în 2015 – Disney va face absolut totul ca asta să se întâmple – înseamnă că filmările ar trebui să înceapă la începutul anului 2014.
Începutul lui 2014 este de asemenea, un bun indicator despre momentul în care fanii vor putea începe să audă ştiri despre casting, ţinând cont că Ewan McGregor a fost distribuit în rolul iconic Obi-Wan Kenobi în trilogia prequel din iunie 1997, adică exact cu doi ani înainte de premieră lui The Phantom Menace.Întrebarea cea mai arzătoare ar fi ce rol ar putea juca Meyers, presupunând că el va face parte din distribuţia Star Wars.
Sau poate va avea un rol secundar cheie din spatele rolului principal feminin despre care se zvoneşte că va apărea în noua trilogie.
Ar putea fi rolul lui Jonathan Rhys Meyer un Jedi sau un personaj negativ?
Deocamdată, nici un actor nou sau vechi nu au fost anunţaţi oficial pentru următorul capitol din Star Wars, dar cred că încă putem conta pe apariţia lui Mark Hamill, Carrie Fisher și Harrison Ford.

Star Wars Saga Poster

Star Wars Episodul VII este de așteptat sa ajunga in cinematografe în vara anului 2015.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.