După Ce A Făcut Vâlvă Pe Internet Povestea PISICII MOROCĂNOASE Devine Un Film

Povestea pisicii morocănoase ce a răvăşit internetul cu poze haioase, vă devenii o comedie savuroasă pentru marele ecran, ce probabil va fi intitulată Tard The Grumpy Cat.

Tard the Grumpy Cat

Din moment ce navigezi pe internet, ar trebui să fi familiarizat deja cu fenomenul Grumpy Cat.
Imaginea pisici ce se numeşte Tard, ce are un chip natural furios şi morocănos, a fost postată pe Reddit în septembrie 2012.
Din acel moment, pisica morocănoasă, a devenit un fenomen în sine, având parte de faimă incontestabilă și de o răspândire atât de largă, încât a devenit ea însăşi un star recunoscut peste tot în lume.
După ce a dominaț internetul cu tot felul de poze şi clipuri în care pisica morocănoasă a fost prezentată în fel şi chip, regizorul Todd Garner (Jack și Jill) are în minte un scenariu ce ar putea să-i aduce lui Grumpy Cat un film pentru marele ecran.
-„Acest lucru a început ca o imagine a unei pisici, dar este destul de rară o imagine care evocă atât de mult amuzament. Iar dacă ai citit toate comentariile la adresa acestei pisici, atunci şti că toată lumea se amuză pe seama ei. Eu cred că putem construi o comedie de familie în jurul acestui personaj, „
a declarat regizorul de curând.

Tard the Grumpy Cat

Din câte se pare, pisica morocănoasă va vorbi în film prin intermediul efectelor speciale, dar nu cele reale ca în filmul Cats And Dogs, ci mai mult ca un personaj desenat gen Garfield.
Iar pe lângă toate astea, se vehiculează chiar şi un titlu: Tard The Grumpy Cat.
Instinctul meu este de a fi cinic, dar dacă e să o spun pe aia dreaptă, Todd Garner are aici un punct valid.
Pisica morocănoasă a capturat imaginaţia publicului din întreaga lume şi chiar este un caracter legitim în jurul căruia se poate construi o poveste amuzantă.
Pe de altă parte, ultimele filme ale regizorului, au fost nişte comedii destul de slabe, iar comedii ca Jack și Jill sau Zookeeper, de abia s-au descurcat la boxoffice.
Potrivit informaţiilor, Todd Garner va produce filmul împreună cu cei de la Broken Road, avându-i parteneri pe reprezentanții reali ai pisicii morocănoase lui Ben Lashes și Al Hassas.

Movie about Grumpy Cat

Desigur, această încercare nu este prima de acest gen, şi ştiind că în trecut evenimente reale postate pe youtube au devenit filme gen Bad Ass, cu siguranţă nu va fi nici ultima.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.