TRANSFORMERS 4: Primele Imagini Cu Noile Vehicule În Care Se Deghizează Autoboţii

Avându-l pe Mark Wahlberg în rolul principal, filmul Transformers 4 va da şi startul unei noi trilogii în cadrul francizei de succes, o nouă trilogie ce va conţine personaje noi, un stil diferit, alte aventuri şi evident, autoboţii noi, pe care-i vedem astăzi.

Mark Wahlberg in Transformers 4

Iar dacă există personaje noi, atunci cu siguranţă schimbările vor fi majore, iar în ceea ce priveşte personajele autobotilor, astăzi avem parte de prima dezvăluire oficială a unor imagini cu maşinile splendide ce vor fi deghizarea perfectă pentru aceste maşinări extraterestre.
În prezent, filmul lui Michael Bay, este în plină producţie, undeva prin Monument Valley, iar alături de starul Mark Wahlberg, distribuţia mai conţine nume ca Jack Reynor, Nicola Peltz, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Sophia Myles, Li Bing şi de astăzi, T.J. Miller.

Transformers 4 Movie 2014 - Optimus Prime

Şi cu toate astea, distribuţia noului început de franciză Transformers, încă nu este încheiată.
Fanii aşteaptă cu nerăbdare primele imagini de pe platourile de filmare, pentru a prinde măcar o frântură din ceea ce s-ar putea întâmpla în Transformers 4.
Dar pentru a mai potoli puţin setea fanilor devotaţi, Michael Bay a lansat online primele imagini cu doi dintre Autoboţi filmului în deghizare, dar şi o imagine cu vechiul Optimus Prime, ce a primit un upgrade.

Transformers 4 Movie 2014 - Bugatti Grand Sport Vitesse

În timp ce vehiculul de mai sus nu a fost echipat pentru a se transforma, acest robot în deghizare va fi unul dintre cel puțin două noi completări ce vor veni în Transformers 4.
În imaginea de mai sus este un Bugatti Grand Sport Vitesse de de 2,4 milioane de dolari, o maşină ce are un motor în 16 cilindri cu patru turbocompresoare, ce aduc un plus de 1.200 de cai putere.
În timp ce încă nu există nici o declaraţie oficială care să indice ce Autobot va fi ascuns în această fiară, putem specula de pe acum.
Iar cum în trecut un Bugatti a servit ca drept model de bază pentru Smokescreen, precum și pentru Jazz și fratele său geamăn Ricochet, imaginaţia fanilor ar putea zbura departe.
Deși modele de maşini vor varia între proprietățile originale ale pieselor Transformers și linia de jucării, este destul de greu de spus exact care Autobot va fi ascuns în splendida maşină de mai sus.

Cât pentru a doua imagine, un Chevrolet Corvette Stingray C7, bazate pe modelul companiei ce va fi lansat în 2014, cu siguranţă aţi mai văzut acest automobil şi înainte, atât în Transformers: Revenge Of The Fallen cât și în Transformers: Dark Of The Moon.
Autobotul Sideswipe – a cărui voce a fost interpretată de André Sogliuzzo și apoi de James Remar – pare să fi primit un upgrade de model și un nouă înfăţişare mai colorată, atâta vreme cât Transormers 4 va menţine consecvenţa din poveştile anterioare.

Transformers 4 Movie 2014 - Fan Made Poster

Transformers 4 are deja stabilită o dată de lansare pentru pentru 27 Iunie 2014.
✐ Silviu

Un comentariu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.