Primul Trailer Complet Pentru SEZONUL 6 TRUE BLOOD

După finalul neaşteptat al sezonului cinci când Bill devine un vampir-monstru, oraşul din LuisianaBone Temps – are parte de noi surprize grandioase, iar primul trailer complet pentru Sezonul 6 al serialului True Blood, dezvăluie puţin din ceea ce ne aşteaptă în Sezonul 6.

Al şaselea sezon al serialului True Blood, se apropie mai repede decât Russell Edgington poate goli de magie o Zână.
16 Iunie este data oficială a premierei primului episod, iar acţiunea preia povestea exact de acolo de unde Sezonul 5 a încheiat-o.
Cu Bill, la momente după ce a băut sângele lui Lilith și s-a transformat într-un super-vampir – numit „Billith” de către fani – cu Eric care strigă la Sookie să fugă alături de Pam, Jason, Tara, Jessica și Nora ce sunt pe cale de a intra în luptă împotriva forțelor de securitate rămase ale Autorității.
De fapt, totul scapă de sub control şi devine un haos.

În primul trailer complet, Sookie ne dezvăluie că nu îşi aminteşte vreun moment din viaţa ei în care să nu fi fost în pericol, statul Luisiana a declarat război împotriva vampirilor, iar gaşca noastră de vampiri este urmărită şi vânată de haite de oameni puşi pe răzbunare.
Ca şi cum toate astea nu ar fi de ajuns ca să ne stârnească interesul pentru  Sezonul 6, Bill Compton a devenit un tip în care nimeni nu mai poate avea încredere, iar lucrurile se complică atât de mult încât nu prea înţelegem care va firul narativ al următorului sezon.
Un lucru e sigur, Alcide îşi cam rupe cămaşa de pe el – spre deliciul femeilor – iar vârcolacii par a fi mult mai uniţi decât înainte.
Deocamdată, Sookie Stackhouse rămâne aceeaşi unealtă folositoare celor cu interese dubioase, iar trecutul ei nu o va scuti de adevăruri usturătoare.

Una dintre cele mai mari întrebări cu Sezonul 6 este de fapt, cine va muri?
Iar în ceea ce privește alte detalii despre complot, HBO a făcut aluzie la mai multe lucruri despre care fanii pot ghici deja: în principiu, sezonul se va axa pe povestea lui Bill / Billith, Alcide și haita lui, elucidarea misterului Warlow, psihoza continuă a lui Jason despre părinții săi morți, vampiri terorizaţi și utilizaţi în experimente, Sookie care încă învăța lucruri noi despre puterile ei, și haosul total pe care războiul dintre vampiri şi oameni îl dezlănţuie.
Iar dacă în primul teaser al sezonului am înţeles că vampirii se pregătesc de un nou război cu oamenii, acest nou trailer complet ne arată puţin din dezmăţul pe care acest conflict îl poate avea asupra personajelor din serial.

Odată cu lansarea primului trailer oficial al Sezonului 6, fanii au în sfârșit o idee cu privire la ce se va întâmpla în acest sezon, iar acest lucru va fi interesant de văzut, acum că producătorul Alan Ball nu mai este cel ce conduce show-ul.
Sezonul 6
True Blood
va debuta pe HBO in data de 16 Iunie.
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.