Primul Trailer Oficial MACHETE KILLS Cu Danny Trejo

Open Road Films a lansat primul trailer oficial pentru sequel Machete Kills, continuarea producţiei regizorului Robert Rodriguez în care Danny Trejo deţine rolul principal, alături de o distribuţie senzaţională.

Machete Kills Movie 2013

Nu ştiu câţi dintre voi v-aţi gândit că filmul din 2010 – Machete, va avea o continuare, mai ales că însuşi filmul din 2010, a fost un spin-off al unui caracter din producţia originală Sin City.
Machete Kills a adunat până acum o distribuţie destul de intrigantă şi o aduce pe Lady Gaga într-un rol controversat, pe infamul Charlie Sheen în rolul preşedintelui Statelor Unite şi pe nimeni altul decât … Mel Gibson.
Continuarea Machete Kills îl găseşte titularul filmului Danny Trejo în rolul unui ex poliţist federal, care primeşte o cerere de la Preşedintele Americi de a elimina un revoluționar nebun și un traficant de arme miliardar excentric care a pus la cale un plan de a răspândi război și anarhie pe întreaga planetă.

Machete Kills Movie 2013 - Danny Trejo

Acest trailer a fost lansat pe site-ul de limba spaniolă Yahoo!, dar dialogul este în limba engleză.
Şi din câte se pare, Danny Trejo şi regizorul Rodriquez se distrează de minune pe platourile de filmare.
Cu o asemenea distribuţie, sunt sigur că Rodriguez nu va avea probleme în a găsi echilibrul corect asupra scenariului producţiei şi sperăm că Machete Kills va fi o îmbunătățire faţă de primul film.

Machete Kills Movie 2013 - Sofia Vergara Poster

Din distribuţia filmului ce va ajunge pe ecrane în 2013, mai fac parte şi Michelle Rodriguez, Sofia Vergara, Amber Heard, Charlie Sheen, Lady Gaga, Antonio Banderas, Jessica Alba, Demian Bichir, Vanessa Hudgens, Cuba Gooding, Jr., William Sadler, Marko Zaror şi Mel Gibson.
Machete Kills va ajunge în cinematografe începând cu data de 13 Septembrie.
✐ Silviu

Un comentariu

  1. Bine zis.
    Macar impresioneaza prin distributie.
    Macete e un fel de a face misto de filmele de actiune 🙂 . . . cred!

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.