Primul Trailer Pentru Serialul DRACULA Cu Jonathan Rhys Meyers

Trebuie să vezi primul trailer pentru DRACULA, noul serial produs de NBC, ce va încânta publicul larg din această toamnă.

Dracula Series With Jonathan Rhys Meyers

Chiar dacă în curând vom vedea şi un film de lung metraj pentru marele ecran – ce îl va avea în rolul lui Dracula pe Luke Evans – oficialii de la televiziunea NBC, lansează în toamnă un serial ce se intitulează la fel şi care are parte astăzi, de primul promo.
Producţia nouă celor de la NBCce va începe să ruleze din toamnă pe micile ecrane – va încerca să resusciteze celebrul vampir cu origini transilvănene, poveste bazată pe celebrul roman clasic al lui Bram Stoker.
Serialul în sine, nu va trata exact subiectul pe care îl ştim cu toţii, dar cred că va compensa prin faptul că îl are în rolul central pe starul serialului The Tudors: Jonathan Rhys Meyers.
El va da viaţă unui personaj carismatic, un mai tânăr Dracula, ce are parte de tot felul de aventuri, până în momentul în care o cunoaşte pe Mia.

Dracula Series With Jonathan Rhys Meyers

Iar de aici, cam ştim cu toţi ce se întâmplă, fiindcă subiectul a fost tratat mai în toate producţiile pe care le-am văzut până acum despre Dracula.
În serialul conceput de Cole Daddon şi Daniel Knauf, creatorul serialului HBO Carnivale, Dracula ajunge în Londra, pozând drept un afacerist dornic să aducă în oraşul victorian un dram de ştiinţa modernă.
În realitate, el caută însă să le vină de hac celor care au îndrăznit să îl trădeze în urmă cu câteva sute de ani, atunci când blestemul din transilvania, i-a furat viaţa tânărului prinţ.
Pe măsură ce planurile lui sunt aproape de a fi realizate, se îndrăgosteşte nebuneşte de o femeie care pare a fi reîncarnarea fostei sale soţii decedate.

Dracula Series 2013 With Jonathan Rhys Meyers

Deocamdată, serialul Dracula, va avea zece episoade, iar lansarea sa este programată pentru această toamnă.
✐ Silviu

2 comentarii

  1. Doresc sa fac acest apel pentru serialul Dracula pentru a putea continua aceasta minunata poveste de dragoste eterna, originala, prin a cere semnaturi pentru aceasta petitie: https://www.change.org/p/please-produce-dracula .
    Dragi fani, daca ati semnat deja petitia va rog din inima sa o impartasiti prietenilor si familiilor dumneavoastre pentru ca momentan inca mai sunt nevoie de vreo 11.000 de semnaturi. Ar fi frumos sa le aratam cinefililor entuziasti de pretutindeni ca Romania sustine acest serial care reuseste sa imbine atat de elegant elementele de avantgarda cu cele mitologice prin etalarea extraordinar de competenta a actorilor si in special cea a lui Jonathan Rhys Meyers.
    Cu deosebita recunostinta,

    http://www.facebook.com/JonathanRhysMeyersRomania

    http://www.change.org/p/please-produce-dracula

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.