STAR WARS REBELS Este Noul Serial Animat Ce Va Avea Premiera În Toamna Lui 2014

Disney şi Lucasfilm au început producţia pentru noul serial animat intitulat Star Wars Rebels, un nou show de televiziune animat bazat pe una dintre cele mai mari francize de divertisment din toate timpurile, serial ce va avea acţiunea plasată între evenimentele petrecute în Episodul III şi Episodul IV.

Star Wars The Old Republic Poster

După ce Disney a achiziționat toate proprietăţile Lucasfilm, serialul de televiziune animat, Star Wars: The Clone Wars, a fost pus pe tuşă după ce a avut succes, timp de 5 sezoane.
Spectacolul a fost oprit nu din cauza audienţelor, ci pentru că a fost creat înainte de achiziția mai sus amintită, iar difuzarea serialului pe Cartoon Network nu era deloc benefică celor de la Disney.
Oricum, ştiam încă de atunci că un înlocuitor pentru Star Wars: The Clone Wars va fi lansat în curând, iar acum studioul a anunțat că este în curs de desfășurare un nou serial animat intitulat Star Wars Rebels.
Simon Kinberg, cel care lucrează la un spin-off Star Wars, va fi producător executiv şi vă scrie scenariul pentru episodul pilot ce va fi de o oră.
Dave Filoni (Star Wars: The Clone Wars) și Greg Weisman vor fi şi ei producători executivi.
Serialul va avea loc în cei douăzeci de ani dintre Episodul III și Episodul IV și ne va prezenta momentul în care Imperiul îşi asigură controlul asupra întregii galaxii, precum şi vânătoarea de capete a ultimilor Cavaleri Jedi, ce încep să formeze o rebeliune împotriva Imperiului.

Star Wars Rebels

În afară de acest sinopsis oficial, toate detaliile despre complot, sunt ţinute secret.
Gary Marsh, preşedinte departamentului de creaţie de la Disney Channels Worldwide, a spus că:
– „Întreaga echipă de la Lucasfilm a oferit creativitate şi inovaţie extraordinară timp de peste trei decenii. Suntem încântați să aducem încă odată pe micile ecrane lumea expansivă și imaginară din Star Wars.”
-„Nu cred că am fi putut fi mai încântaţi de perspectiva de a explora noi colțuri ale universului Star Wars”, a declarat Kathleen Kennedy, preşedintele Lucasfilm.
„Cred că serialul animat Star Wars Rebels va capta atenţia atât copiilor cât și părinților”, a mai declarat ea.
Star Wars Rebels
va fi produs de Lucasfilm Animation, companie la care lucrează multe dintre talentele cheie care au realizat şi Star Wars: Clone Wars.
Fanii prezenți la Star Wars Celebration Europa vor fi primi ce vor vedea un clip exclusiv al noului serial.

Star Wars Original Poster

Panca când vom vedea şi noi primele imagini, am să vă las să urmăriţi mai jos, interviul lui Pablo Hidalgo, care vorbeşte cu Dave Filoni despre nouă serie animată.
Star Wars Rebels, va avea premiera în toamna anului 2014 pe Disney Channel.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.