Primul Trailer Pentru Noul Serial SF Creat De JJ Abrams: ALMOST HUMAN

Drama poliţistă sci-fi concepută de Abrams, este transformată într-un serial de către cei de la Fox, îl are în rolul principal pe actorul Karl Urban şi lansează primul promo senzaţional.

Înainte de a fi numit la cârma noului film Star Wars, J.J. Abrams avea deja în agendă de lucru o serie de proiecte pentru televiziune, pe care regizorul a apucat să le dezvolte până la faza de producţie.
Printre acestea se află şi serialul despre care vă spuneam anul trecut, Almost Human, un nou serial dramă, pentru care Abrams l-a cooptat pe unul dintre colaboratorii săi frecvenţi, scenaristul serialului Fringe: J.H. Wyman.
ALMOST HUMAN este un nou serial sci-fi poliţist, ce este plasat într-un viitor nu prea îndepărtat, când toţi poliţiştii din LAPD primesc ca partener, un android.

Totul Despre Filmele Noi Almost Human Series 2013 Michael Ealy

În rolul principal al unui poliţist neconvenţional – ce are un trecut cam dubios – îl vom vedea pe Karl Urban, starul reboot-ului Dredd şi unul din motivele pentru care serialul va deveni incontestabil, un hit.
Androizi în cauză, sunt nişte replici umane îmbunătăţite cu ajutorul unor noi tehnologii, ce revoluţionează medicina viitorului. Karl Urban joacă rolul unui poliţist pe nume John Kenney, un poliţist respectat care s-a închis însă în el însuşi după o misiune dificilă, ce s-a terminat cu un eveniment tragic în urma căruia s-a ales cu răni grave.

Almost Human Series 2013 Karl Urban and Michael Ealy

El este obligat să facă un parteneriat puțin neobişnuit, cu un android puţin diferit – ce este doar pe jumate uman – pentru a lupta împotriva criminalității și a investiga o suspiciune interioară din poliţie, într-o lume futuristă.
Alături de Karl Urban, vor mai face parte din distribuţie şi actorii Minka Kelly, Mackenzie Crook, Ian Butcher, Lili Taylor, Mekia Cox, Michael Irby, Daniela Dib şi Michael Ealy.
De fapt, dacă veţi privi bine trailerul serialului, veţi observa că serialul Almost Human, arată mai mult ca o dramă poliţistă high-tech, cu acțiune ce este plasată 35 de ani în viitor, decât ca un serial sci-fi în adevăratul sens al cuvântului. Şi asta pentru că în 35 de ani de acum, probabil tehnologia şi stilul nostru de viaţă, nu se vor schimba chiar atât de radical.

Almost Human Poster
Pe Karl Urban il veti putea vedea incepand cu data de 17 Mai in Star Trek Into Darkness.
Producători executivi ai serialului sunt J.J. Abrams şi J.H. Wyman, alături de Warner Bros Television prin casa de producţie a regizorului Abrams: Bad Robot.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.