STEVEN SPIELBERG Va Produce Serialul TV Bazat Pe Franciza De Jocuri Video HALO

Cu ocazia lansări consolei Xbox One, cei de la Microsoft Studios au dezvăluit că renumitul cineast Steven Spielberg va produce un serial Tv bazat pe conceptul general din jocurile video Halo.

Halo Game Poster

Deşi cuvântul Halo înseamnă un cerc luminos difuz în jurul unei surse luminoase, platforma science fiction de jocuri video cu acelaşi nume, a fost creat de Bungie Studios fiind acum gestionată de 343 Industries şi deținută de Microsoft Studios.
Pentru cei ce încă nu ştiu, povestea se desfășoară într-un viitor îndepărtat, când suprapopularea planetei și călătoria în spațiu cu viteza super-luminii, au determinat omenirea să colonizeze şi alte planete asemănătoare Pământului, complotul fiind strâns legat de o entitate inteligentă numită Precursorii, care au luptat cu un parazit extraterestru care s-a răspândit prin infestarea tuturor formelor de viață cunoscute şi au invadat o mare parte a Căii Lactee.
Seria de jocuri se concentrează pe războiul interstelar dintre umanitate și alianța teocratică a unor rase extraterestre, ce vor să împiedice omenirea în expansiune.

Halo Video Game into series by Steven Spielberg

Multe dintre jocuri Halo, se concentrează pe personajul Master Chief John-117, un super soldat uman îmbunătățit cibernetic și partenerul său android Cortana.
Termenul de Halo din titlul francizei se referă la nişte structuri uriaşe numite Inele, structuri mari locuibile care au fost create de Precursori pentru a distruge inamicul parazit cu care aceştia luptau.
Microsoft a tot încercat să aducă pe marele ecran un film cu buget mare Halo, trecând pe rând de la regizori ca Peter Jackson la Neill Blomkamp, care au fost foarte aproape de a regiza proiectul.
Lucrurile nu au mers tocmai bine, atunci când viziunea lui Blomkamp pentru film, nu s-a potrivit cu regulile stricte ale celor de la Microsoft în ceea ce privește modul în care franciza ar trebui să fie manipulată.
Cei de la Microsoft au lansat ieri Xbox One și încorporat în comunicatul referitor la noua consolă, a fost ascunsă o veste interesantă.

Halo Video Game into series by Steven Spielberg

Steven Spielberg va produce un serial TV live-action bazat pe populara franciză Halo.
Regizorul a mai fost implicat şi anterior în franciză, mai exact în 2011, când se auzeau zvonuri că cei de la DreamWorks împreună cu regizorul vor să producă un film Halo.
Dar evident că nu s-a întâmplat nimic.
Până la urmă, se pare că Spielberg şi Microsoft au găsit o cale diferită de a explora o adaptare Halo, iar cei de la 343 Industries sunt implicaţi exclusiv în dezvoltarea serialului tv.
Iată ce a avut de spus Steven Spielberg despre show-ul TV într-o declarație:
-„Universul Halo este o oportunitate uimitoare de a ecraniza momentul în care tehnologia se intersectează cu mitul pentru a produce ceva cu adevărat revoluționar.”
Spielberg va acționa în calitate de producător executiv al serialului, dar în afară de asta, nu prea există multe detalii în acest moment.

Halo Video Game Poster

În timp ce regizorul şi-a împrumutat numele unui număr mare de proprietăți – în calitate de producător executiv – cu diferite grade de implicare, el va avea cu siguranță un cuvânt de spus in producerea serialului din punct de vedere creativ, dar nu aș paria că Steven Spielberg va fi efectiv implicat în realizarea serialului Halo.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.