WOLVERINE Îşi Încrucişează Ghearele Cu SILVER SAMURAI În Noul Trailer Extins

Noul trailer pentru povestea lui Wolverinece continuă în Japonia modernă – ne arată că acesta se va confrunta cu un dușman feroce, într-o luptă pe viață și pe moarte ce îl va schimba pentru totdeauna.

Hugh Jackman in Wolverine 2013

Acest nou trailer se axează foarte mult pe drama prin care trece Logan după uciderea lui Jean Grey (Famke Janssen) în X-Men: The Last Stand, și ne arată de ce acesta ia în considerare o metodă de a scăpa de puterile sale.
Trailerul, arată şi un amestec ciudat între războinici japonezi vechi și un sci-fi hi-tech, o combinație care este cel mai bine reprezentată de apariţia lui Silver Samurai.
Dar dacă Wolverine poate proteja un tip de la ceea ce pare a fi o explozie nucleară, înseamnă că nu va avea nici o problemă în a cotonogi un samurai robotic gigant.
Bazat pe celebra carte de benzi desenate, acest film epic de acțiune-aventură, îl readuce în prim plan pe Wolverine, personajul cel mai iconic al universului X-Men.
Într-o lume necunoscută el se confruntă cu dușmanul său final într-o luptă pe viață și pe moarte.

Wolverine and Silver Samurai

Simţind vulnerabilitatea pentru prima dată și împins la limitele sale fizice și emoționale, el se confruntă nu numai cu letalul Silver Samurai, dar şi cu lupta interioară de a renunţa la nemurire.
Vom vedea un Wolverine bântuit de vinovăție, regrete și o memoriei a celor care au fost răniţi din cauza lui.
Tema principală a filmului lui Mangold, este drama umană, mai ales odată ce Wolverine își dă seama că mutația lui ce îl face nemuritor, poate fi vindecată.
Nu numai că regizorul Mangold este pus rău pe secvenţe de acțiune, dar se pare că războinicul nostru va fi nu doar într-o încurcătură, ci prins între două mari personaje negative, Viper (Svetlana Khodchenkova) și evident Silver Samurai.Regizorul James Mangold, încearcă să exploreze una din poveştile cele mai emblematice din istoria personajului de benzi desenate: versiunea concepută de Frank Miller şi Claremont în 1982 şi care a devenit populară din cauză subiectului fantastic în care Logan călătoreşte în Japonia.

Wolverine Movie 2013 Poster

The Wolverine este regizat de James Mangold după un scenariu scris de Mark Bomback şi Christopher McQuarrie, iar în film joacă Hugh Jackman, Svetlana Khodchenkova, Will Yun Lee, Brian Tee, Hiroyuki Sanada şi Rila Fukushima.
The Wolverine va ajunge în cinematografe începând cu 26 Iulie 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.