RIO 2 : Primul Trailer Pentru Animaţia Plină De Culoare Muzică Şi Ritmuri Samba

Filmului de animaţie ce a năucit mintea copiilor în 2011, continuarea aventurilor lui Blu şi Jewel, va ajunge pe marele ecran în Aprilie 2014, iar primul teaser trailer pentru RIO 2, este exact aşa cum ar trebui să fie: foarte colorat, plin de ritmuri samba şi foarte optimist.

Rio 2 Movie 2014 Trailer

După ce multă vreme o continuare a filmului de animaţie din 2011 a fost incertă, regizorul Carlos Saldanha şi producătorii John C. Donkin şi Bruce Anderson au insistat să aducă din nou în cinematografe cele două simpatice personaje şi lumea plină de culoare a faimosului oraş brazilian.
Anne Hathaway și Jesse Eisenberg îşi vor relua rolurile titulare din filmul de animaţie, împrumutându-şi vocea personajelor Jewel şi Blu, alături de nume noi că Andy Garcia, Rita Moreno, Bruno Mars și Kristin Chenoweth.
Deşi trailerul nu arată absolut nimic din complot, el se concentrează pe culori luminoase, muzică samba și evident… dans.

Rio 2 Movie 2014

Şi ce ai vrea mai mult decât atât într-un trailer pentru un film de animaţie ce are loc în Brazilia?
Evident puţin umor şi acţiune.
Din câte se pare, ele vor fi asigurate de cei trei trei copii ai cuplului, care într-o încercare disperată de a-şi croi singuri o aventură, părăsesc orașul pentru o călătorie în Amazon.
Animaţia ce a fost nominalizată şi la Oscar, va readuce întreaga distribuție a primului film, dar și o serie de actori de top și talentele muzicale, devenind astfel, unul din cele mai aşteptate sequel-uri animate create de producătorii celebrei serii Ice Age.

Rio 2 Movie 2014 Poster

Bogat în caractere, culoare și muzică, RIO 2 va ajunge în cinematografe începând cu data de 11 Aprilie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.