Trailer Nou TURBO: RYAN REYNOLDS Este Melcul Super Rapid Cu Aspirații Măreţe

20th Century Fox îl prezintă într-un trailer exclusiv pe Turbo, melcul ce primeşte puteri inimaginabile devenind cel mai rapid melc din lume cu dorinţa arzătoare de a câştiga faimoasa cursă Indy 500.

Ryan Reynolds is Turbo

Ryan Reynolds îşi împrumută vocea unui melc nebun după viteză în noua animaţie a celor de la Dreamworks.
După ce a studioul suferit o înfrângere destul de substanţială la boxoffice cu animaţia Rise Of The Guardians, cei de la Dreamworks sunt în căutarea unei reţete de a ajunge înapoi în topul filmelor animate, asta înainte ca How To Train Your Dragin 2 să ajungă în cinematografe în ​2014 sau Kung Fu Panda 3 în 2016.
Planul studioul pentru anul 2013, include şi povestea animată Turbo, un film ce se concentrează pe un melc tânăr, care tânjește după viteză şi vrea să scape de existenţa sa mizeră şi lentă.
Turbo, de fapt este un melc care visează a fi cel mai mare pilot de curse din lume, la fel ca eroul său, campionul de 5 ori la Indianapolis 500, pe nume Guy Gagne.

Turbo Movie 2013

Obsesia melcului pentru viteză şi toate lucrurile ce se deplasează rapid, au făcut din el o ciudățenie, devenind astfel defavorizat în comunitate melcilor din are el face parte.
Turbo îşi doreşte cu disperare să scape de viață lentă şi plictisitoare pe care el o trăiește.
Norocul îi surâde atunci când după un accident ciudat, se trezeşte brusc cu puterea de a prinde o viteză incredibilă, pornind astfel într-o călătorie extraordinară cu scopul final de a realiza imposibilul: să câştige cea mai bună cursă din circuitul IndyCar.
Turbo este animaţia ce aduce speranţă tuturor celor ce simt că nimic nu este imposibil, iar limitările nu stea în calea visurilor îndrăzneţe.
Turbo este povestea clasică plină de umor, care va apela probabil în special la tânăra generaţie.

Turbo Movie 2013 Poster

Pe lăngă Ryan Reynolds, Turbo etalează o pleiadă de voci faimoase, iar distribuţia filmului animat cuprinde nume ca Bill Hader, Paul Giamatti, Michael Pena, Michelle Rodriguez, Luis Guzman, Richard Jenkins, Ken Jeong și chiar Samuel L. Jackson.
Regizat de David Soren, animatia Turbo va ajunge în cinematografele din Romania începând cu data de 2 August, 2013.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.