MAN OF STEEL: Clip Extins De 13 Minute Cu Toate Explicaţiile Necesare Despre Noul SUPERMAN

Vezi noul clip de 13 minute din care vei şti absolut tot ce trebuie despre noul concept al lui Superman şi apariţia sa în mult anticipatul film Man Of Steel.

Prima colaborare dintre Christopher Nolan și Zack Snyder aduce pe marele ecran unul din cele mai aşteptate filme ale anului 2013, mega producţia ce va ajunge pe 21 Iunie în cinematografele din România – Man Of Steel.
Campania masivă de marketing a celor de la Warner Bros pentru extrem de anticipatul film cu superman, Man Of Steel, în plină desfășurare, iar în cazul în care nu au ajuns destule imagini, spoturi tv sau trailere la audienţa generală, un nou featurette extinsa îşi croieşte drum spre atenţia fanilor lui superman.
Un clip de peste 13 de minute în lungime, featurette din spatele camerei de filmat, ce conţine interviuri cu o serie de oameni-cheie ai producției Man Of Steel, inclusiv regizorul Zack Snyder și starul Henry Cavill, precum și o recompensă binemeritată: imagini noi din film.

În cazul în care încă nu şti despre ce e vorba în Omul De Oțel şi nu poţi aștepta încă două săptămâni pentru a vedea filmul, atunci acest featurette ar trebui să fie chiar ceea ce îţi trebuie.
În clip aveţi ocazia să vedeţi majoritatea explicaţilor necesare pentru a înţelege acesta nouă ecranizare a celui mai iubit dintre super eroii veniţi din cărţile de benzi desenate şi chiar mai mult de atât, explicaţii din spatele concepţiei costumului lui Superman şi chiar de ce regizorul şi distribuţia consideră că filmul va fi un succes.
O mare parte a mizei pentru succesul filmului Omul De Oţel din această vară, este speranţa celor de la Warner Bros că filmul va lansa o nouă franciză Superman.

Filmul lui Zack Snyder este cheia succesului pentru planurile de viitor ale altor proprietăți DC, exemplu urmat de succesul imens al celor de la Marvel cu producţia The Avengers, ce a avut încasări 1,5 miliarde de dolari.
Fiind o relansare a aventurilor unuia dintre cei mai populari și îndrăgiți supereroi ai tuturor timpurilor – Superman – producţia Man Of Steel este primul pas îndrăzneţ dintr-un plan ce include o trilogie pentru Superman şi o prezumtivă lansare a filmului Justice League, ce îl va avea în centrul atenţiei pe acelaşi super erou.
Man Of Steel aduce pe ecrane o pleiadă de staruri ale cinematografiei precum: Kevin Costner, Diane Lane, Amy Adams, Michael Shannon, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni şi Russell Crowe.

După ce am aşteptat ani buni în van o reîntâlnire cu Superman, producţia Man Of Steel vine şi ca o răsplată – chiar şi personală – pentru toate greşelile din trecut, o nouă poveste captivantă ce este programată să aibă premiera în România pe 21 Iunie.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.