BLADE RUNNER 2 Va Fi Conceput De Scenaristul Filmului Green Lantern

Proiectul regizorului Ridley Scott de a realiza o continuare pentru capodopera sa Blade Runner, îl aduce la bord pe unul din scenariştii filmului Green Lantern.

Blade Runner
Ultima dată când am auzit ceva noutăţi despre regizorul Ridley Scott şi planurile sale de a reînvia producţia sci-fi de succes Blade Runner cu o continuare, regizorul nu era încă în măsură să ne dea un răspuns concret despre povestea continuării în sine şi nici să spună clar dacă Harrison Ford va relua rolul Deckard.
Zvonul despre o asemenea revenire a lui Ford a făcut înconjurul lumii foarte rapid, doar pentru ca mai apoi Ridley Scott să declare că el nu a dus nici un fel de tratative cu actorul, dar nu exclude această posibilitate.
În mod normal, Ridley Scott are nevoie de un scenariu înainte de a putea începe filmările şi dezvoltarea proiectului, iar detaliile cu privire la ceea ce ar putea conţine continuarea Blade Runner sunt în continuare vagi.

Blade Runner - Harrison Ford

La ceva timp după lansarea filmului original Blade Runner, prietenul autorului Philip K. Dick, KW Jeter, a scris trei continuări pentru povestea din Do Androids Dream of Electric Sheep?, dar încă nu este destul de clar dacă continuarea filmului lui Ridley Scott va urma povestea stabilită în acele cărți, sau dacă va urmări cu totul alte personaje.
Potrivit unei surse anonime, Ridley Scott l-a angajat pe co-scenaristul filmului Green Lantern, Michael Green pentru continuarea Blade Runner.
De asemenea, zvonuri mai recente prevăd că filmul va fi un sequel, mai degrabă decât un prequel, ce are acţiunea plasată la câțiva ani după cea din filmul original.
Evident, filmul Green Lantern nu a fost foarte bine primit de audienţă generală, dar înainte de a începe să aruncăm cu noroi în co-scenaristul producţiei Green Lantern, este important să ne amintim că el a fost doar unul dintre cei patru scriitori care au lucrat la Green Lantern.

Blade Runner - Harrison Ford

O mai bună măsură a abilităților sale ar fi să ne uităm la episoadele pilot pe care Michael Green le-a scris pentru sezonul 1 din Smallville, primul sezon din Heroes și mai recentul River.
Acest lucru nu este neapărat ceea ce am numi o alegere proastă de scenarist, ci mai degrabă, doar o alegere momentană.
Dar având în vedere actul original pe care sequel-ul Blade Runner trebuie să îl urmeze, precum și scepticismul față de ideea – nu foarte inspirată – a lui Ridley Scott de a reînvia o franciză clasică ca Alien cu noul film Prometheus, acest nou proiect al regizorului, ar fi putut probabil avea un nume mai popular atașat scenariului.

Blade Runner Original Poster

Este demn de menționat faptul că la un moment dat Ridley Scott a declarat că va lucra la continuarea filmului clasic, cu unul din co-scenaristi filmului original Blade Runner, Hampton Fancher.
De asemenea Ridley Scott a mai spus că filmul va fi stabilit la mai mulți ani după original și că va avea cu siguranţă o protagonistă.
Ești încă interesat de o continuare Blade Runner, sau ți-a plăcut cum s-a încheiat primul film?
 ✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.