DWAYNE JOHNSON Ar Putea Lupta Împotriva Lui ARNOLD SCHWARZENEGGER În TERMINATOR 5

După ce a fost achiziţionată de Annapurna Pictures, franciza Terminator este gata să revină cu un noul film ce s-ar părea că se pregăteşte să înceapă postproducţia şi ce i-ar putea aduce faţă în faţă pe Arnold Schwarzenegger şi Dwayne Johnson.

Dwayne Johnson And Arnold In Terminator 5

Aşa cum vă anunţam şi la începutul anului, producătorii Megan Ellison şi David Ellison lucrează intens la un nou film Terminator ce se află în drum spre marele ecran.
Cum negocierile dintre aceştia şi studiourile Paramount Pictures au înaintat de atunci, s-ar putea să vedem un film Terminator 5, chiar în vara lui 2015, cu o prezumtivă dată de începere a filmărilor stabilită pentru începutul anului 2014.
Arnold Schwarzenegger, care şi-a confirmat recent apariţia în sequel, a menţionat că pe lângă filme ca Triplets sau Conan, Terminator 5 este unul din cele trei filme la care lucrează momentan.
Proiectul Terminator este unul prioritar pentru cei de la Paramount, mai ales că drepturile asupra francizei se vor întoarce la James Cameron în 2019, iar intenţia studiourilor este ca până atunci să aducă pe marele ecran cel puţin două continuări, pentru a încheia astfel, trilogia începută cu Terminator 4.

Arnold - Terminator 3

Scenariul viitorului Terminator 5, este conceput de Laeta Kalogridis şi Patrick Lussier, iar astăzi, avem parte de un zvon destul de interesant ce circulă printre fani, dar şi pe internet.
Sursa acestui zvon este WWE Examiner, cei care spun că o versiune a scenariului pentru Terminator 5 este dezvoltată special pentru Dwayne Johnson.
Mai mult decât atât, sursa adaugă că o bună bucată a scenariului pentru Terminator 5 ar face din acest film un prequel.
Oricât de incredibil ar suna, se pare că personajul lui Schwarzenegger nu va juca rolul unei mașinării din viitor în următorul film, ci doar o figură umană, rolul unui apropiat al familiei Connor, care va fi bodyguardul familiei între anii 1940 – 1950.
Scenariul, care va fi presărat cu acţiune în stilul caracteristic al acelor ani, va conţine şi o formă sau alta de hărţuire a familiei din trecut, doar că încă nu se cunoaşte forma în care Terminatorul venit să omoare familia, va apărea pe ecran.

Arnold - Terminator 3

Iar abilitatea de a mânui armamentul învechit – după standardele de astăzi – si loialitatea personajului principal pentru familia Connor, va inspira maşinăriile din viitor să dezvolte un terminator cu asemănarea personajului lui Schwarzenegger, cel care în cele din urmă va fi trimis în 1984, atunci când Sarah Connor devine prima țintă.
Nu se precizează inca ce rol major va deţine Dwayne Johnson aici, dar după cum arată complotul din scenariu, aş putea paria că el va fi cel ce îl va hărţui pe personajul interpretat de Arnold.
Şi indiferent de ce perioadă de timp va avea filmul, perspectiva unei întâlniri incendiare între Dwayne Johnson şi Arnold Schwarzenegger într-un film din franciza Terminator, este al naibii de captivantă şi cu siguranţă va stârni ceva interes.

Terminator The Game Poster

Dwayne Johnson filmează în prezent la filmul lui Brett Ratner, Hercules și s-ar putea să înceapă filmările pentru Fast & Furious 7 mai târziu în acest an, dar e de aşteptat să participe şi la un al treilea film G.I. Joe.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.