DWAYNE JOHNSON Începe Filmările Pentru HERCULES: THE THRACIAN WARS

După filme ca G.I. Joe Retaliation, Pain And Gain sau Fast And Futious 6, popularul actor Dwayne Johnson a dezvăluit ieri pe pagina sa oficială de facebook că începe filmările pentru rolul ce l-a aşteptat o viaţă întreagă: Hercules.

Dwayne Johnson - Hercules

Dacă încă nu ştiaţi, Dwayne Johnson revine la genul de filme ce l-au consacrat cu pelicula regizorului Brett Ratner despre viaţa semi-zeului HERCULE, producţie ce are programată o dată de lansare pentru 25 iulie 2014.
Brett Ratner pregăteşte de ceva timp această adaptare pentru filmul despre Hercule şi aparent producţia este declarată a fi o adaptare a unei cărţi de benzi desenate din 2008 creată de Steve Moore ce se numeşte Hercules: The Thracian Wars, care este destul de bine cunoscută pentru stilul credincios materialului original care spune povestea mitului lui Hercule.
Hercules: The Thracian Wars, va conţine un stil diferit faţă de ceea ce mulţi din noi ştim despre Hercule şi dacă e ceva original în viitorul film, este materialul poveştii ce spune o poveste diferită a mitului semizeului.

Hercules: The Thracian Wars

După ce a declarat în nenumărate rânduri că aşteaptă acest rol mai mult decât altele, Dwayne Johnson a recunoscut că aceasta este şansa lui de a-şi răscumpăra greşelile din trecut cu privire la acest gen de filme, ţinând cont că wrestler-ul transformat în actor a parcurs un drum destul de lung din zilele unor filme ca Mummy Returns sau Scorpion King, în care deţinea roluri asemănătoare.
Cu filme precum Fast And Fast 6 sau GI Joe: Retaliation, Dwayne Johnson a devenit un star de acţiune căruia se pare că i-a fost întotdeauna menit să deţină un rol ca Hercule, iar acest pas pare logic în cariera sa, deşi mulţi critici văd de pe acum numele lui Bratt Ratner pe scaunul regizorului ca pe un semn rău.
Şi totuşi, cine altcineva are prezenţa fizică, capacitatea actoricească şi carisma necesară pentru a juca rolul unui semizeu legendar într-un film pentru marele ecran?
După 6 luni de antrenament intens, nenumărate diete şi diferite restricţii, actorul a recunoscut ieri că pregătirea sa pentru rolul HERCULES, a fost un drum greu şi foarte anevoios.

Dwayne Johnson

Şi chiar dacă nu există prea multe detalii despre direcţia în care viitorul film Hercules o ia, sunt mai mult decât sigur că viitoarele imagini din timpul filmărilor ne vor lămurii probabil ce ton şi ce concept va aduce regizorul Brett Ratner în acest nou proiect îndrăzneţ despre unul din cei mai legendari şi cunoscuţi semizei: Hercule.
Dar până atunci, cartea de benzi desenate Hercules: The Thracian Wars, care stă la baza scenariului viitorului film, spune cam aşa:
Cu mulţi ani în urmă, un suflet chinuit ce umblă pe pământ, nu era nici om, nici Zeu.
Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decât de suferinţă întreaga sa viaţă, simţind furia mamei sale vitrege Zeiţa Hera.
După cele douăsprezece munci grele şi pierderea familiei, semizeul obosit şi scârbit de această viaţa, întoarce spatele zeilor şi găseşte consolare doar în lupte şi provocări sângeroase.
Şi ca să fim în ton cu forma de zile mari a lui Dwayne Johnson, am să termin cu vorbele actorului postate ieri pe facebook:
-„Filming starts tomorrow. Lets roll.”

HERCULES: THE THRACIAN WARS Comic Book Cover

Adaptarea pentru marele ecran pe care regizorul Brett Ratner o pregăteşte pentru MGM şi Spyglass Entertainment, HERCULES: The Thracian Wars mai are în distribuţie actori ca John Hurt, Ian McShane, Rufus Sewell sau Rebecca Ferguson şi are prezumtiv programată o dată de lansare pentru data de 25 Iulie, 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.