Următorul Film Al Lui Francis Ford Coppola Ar Putea Fi Mai Ambițios Decât Trilogia The Godfather

Ştiri recente, cât şi unele indicii pe care faimosul cineast le-a dezvăluit în unele interviuri recente, indică faptul că regizorul mult adulatului film Naşul, Francis Ford Coppola, este gata să revină la stilul ce i-a definit cariera de regizor.

Francis Ford Coppola

Au mai existat zvonuri anterioare despre întoarcerea lui Francis Ford Coppola la sursa producţiilor ce i-au definit cariera cinematografică, dar probabil, niciodată nu au fost mai aproape de adevăr ca de data asta.
Saga dramatică despre care este vorba aici, va avea loc între anii 1930 – 1960, şi va avea în centrul atenţiei un băiat adolescent și povestea sa de a-şi atinge ţelul în viaţă, toate astea pe fundalul unor elemente despre celebrii mafioţi ai respectivei perioade cu care acesta îşi încrucişează drumul prin viaţă, dar şi un element surpriză: dansul.
Da, aţi citi bine, următorul film al maestrului Francis Ford Coppola va avea un element cheie în film.
Este greu de spus de pe acum dacă filmul va avea şi o latură teatrală în stil mafiot, luând în considerare că într-un interviu anterior, Coppola a descris modul în care familia sa și tradițiile lor au devenit sursa de inspirație pentru personajele sale din Mafie.
Şi ca să se apropie şi mai mult de viitorul său film, regizorul menționează că unele din rudele sale au fost chiar muzicieni, ceea ce mă face să mă întreb despre legătura strânsă cu dansul din viitorul său film, dar și despre ideea regizorului de a face un film mai mult biografic.

Francis Ford Coppola La Cannes

-„Deși nu am avut nici o experiență sau cunoștințe din Mafie, în cele din urmă poţi spune că ei au fost doar o simplă familie italo-americană. Mi-am bazat filmul (Naşul) pe caracterul unchilor mei și a rudelor mele. Printre altele, ei erau şi muzicieni, dar şi oameni de afaceri mici. Tot ce am făcut a fost să iau o altă poveste a unei familii de italo-americani – care semăna cu ceea a familiei mele – şi să o transform în ceea ce am vrut eu.”
În timp ce Coppola este ocupat cu finisarea scenariului noului său film, multă lume nu ezitat să speculeze cu privire la abordarea regizorală a noului său proiect.
Cele mai noi filme ale sale Twixt, Tetro și Youth Without Youth au îmbrățișat o abordare mai indie, mai independentă, în conformitate cu spiritul antreprenorial Coppola, ceea ce le face mai personale într-un fel.
Poate că stilul fiicei sale Sofia de a regiza filme l-a determinat pe regizor să îşi revizuiască puţin cariera.
Pe de altă parte, acesta poveste din noul film al regizorului, ar putea deveni o poveste cu mult potențial.

Brilliant Director: Francis Ford Coppola Poster

Până la clarificarea detaliilor, rămâne să speculăm dacă este cazul ca Francis Ford Coppola să facă un muzical sau doar un film despre mafie şi gangsteri.
Dar ce aţi zice dacă ar combina amândouă stilurile?
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.