Primele Imagini Cu Hiccup Si Astrid Din HOW TO TRAIN YOUR DRAGON 2

Al doilea capitol palpitant al epicei producţii nominalizate la OscarHow To Train Your Dragon – readuce lumea fantastică a poveştilor lui Hiccup și a dragonului sau Toothless ce vor avea loc la cinci ani după evenimentele din primul film.

How To Train Your Dragon 2 - Hiccup si Astrid

Sper că vă mai amintiţi de filmul animat ce a făcut vâlvă în 2010, How To Train Your Dragon, ce a fost nominalizat la două categorii Oscar şi care a avut încasări de aproximativ 500 milioane dolari la nivel mondial.
Pe lângă toate astea, How To Train Your Dragon a fost filmul numărul 1 în peste 30 de ţări şi după cum uni dintre voi ştiţi, a servit drept rampă de lansare pentru un serial de televiziune realizat de DreamWorks Animation SKG.
DreamWorks are în dezvoltare încă de anul trecut, mult anticipata continuare a filmului Cum Să Îţi Dresezi Dragonul, care este programat să fie lansat în cinematografe, începând cu 20 Iunie 2014.

How To Train Your Dragon 2 - HiccupHow To Train Your Dragon 2 - Valka

În continuarea How To Train Your Dragon, Astrid, Snoutlout şi restul găştii se provocă reciproc la cursele infernale cu dragoni – acesta fiind şi nou sport preferat de pe insulă – călătoria inseparabilă a celor două personaje principale îi duce prin teritorii nemaivăzute, explorând lumi noi.
Atunci când una din aventurile lor duce la descoperirea unei peșteri de gheață în care se află sute de dragoni noi sălbatici și misterioşi, cei doi prieteni se trezesc în mijlocul unei lupte pentru a proteja pacea.

How To Train Your Dragon 2 - Hiccup si ToothlessHow To Train Your Dragon 2 - Astrid

Deşi mai avem de aşteptat un an până la premiera filmului Cum Să Îţi Dresezi Dragonul 2​​, producţia va readuce majoritatea vocilor cunoscute din primul film, iar Gerard Butler, Craig Ferguson, TJ Miller, Kit Harington, Jonah Hill, Christopher Mintz-Plasse şi Kristen Wiig vor da viaţa personajelor îndrăgite din viaţa lui Hiccup (Jay Baruchel) şi a lui Astrid (America Ferrera).
Primele imagini din noul film au fost dezvăluite prin intermediul unei noi reviste de acordare a licențelor, ce are o tonă de imagini ale noilor modele de personaj din sequel.

How To Train Your Dragon 2 Poster

How To Train Your Dragon 2, va fi scris şi regizat de acelaşi Dean DeBlois, după un concept de Cressida Cowell, iar data de lansare a filmului a fost stabilită pentru data 20 Iunie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.