Primele Imagini Cu Winter Soldier Şi Brațul Său Bionic Din CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

În Captain America 2, personajul Winter Soldier a rămas fidel conceptului său din benzile desenate, iar primele imagini de pe platourile de filmare demonstrează că personajul interpretat de Sebastian Stan, aduce cu sine multă acţiune şi suspans.

Captain America: The Winter Soldier

După ce am văzut primele imagini cu super eroul zburător Falcon, ce îl va ajuta pe Captain America să lupte împotriva nedreptăţilor, a venit rândul să vedem chiar personajul la care se referă subtitlul următorului film din franciză: Winter Soldier.
Ca cu mai toate filmele celor de la Marvel, detaliile cu privire la caracterele implicate în poveştile populare, sunt ținute destul de secret.
Filmările la Captain America: The Winter Soldier se desfăşoară momentan în Los Angeles, iar studiourile Marvel fac tot ce le stă în putinţă pentru a ţine identitatea personajelor negative sau a super eroilor implicaţi în poveste, cât de departe de mass-media sau de bliţurile aparatelor de fotografiat.

Captain America: The Winter Soldier Set PhotosCaptain America 2 - Winter Soldier Set Photo

Cu toate măsurile de precauţie, ultimele imagini spion de la filmările lui Captain America: The Winter Soldier îl prezintă pe actorul cu origini la noi în ţară, Sebastian Stan, cel ce îl va interpreta pe infamul Winter Soldier şi al său braţ bionic, ce-i vor da de lucru lui Captain America (Chris Evans).
Pentru cei care nu sunt familiarizați cu benzile desenate Captain America, Winter Soldier este un personaj popular creat de scriitorul Ed Brubaker, care i-a dat viaţă fostului partener – despre care Captain America credea că este mortBucky Barnes, care în realitate a fost păstrat în criogenie, doar pentru a fi mai apoi programat de ruși pentru a deveni un asasin nemilos.

Captain America The Winter Soldier Concept

Winter Soldier este un personaj atât de popular încât nu e prea surprinzător faptul că Marvel a decis ca el să fie punctul forte al viitorului film Captain America.
O imagine conceptuală timpurie, ne-a arătat că regizorii Joe și Anthony Russo au rămas aproape de design-ul original al benzi desenate în ceea ce priveşte caracterul Winter Soldier, iar acum primele imagini de pe platourile de filmare, ne arată un caracter complet, cu părul lung și cu brațul său bionic, exact ca în benzile desenate.

Captain America The Winter Soldier Fan Made Poster

În timp ce sunt sigur că orice imagine de la filmări ale personajului Winter Soldier vor ajunge rapid pe internet, presupun că cei de la Marvel au de gând să dezvăluie la convenţia Comic-Con din acest an şi primele imagini oficiale cu Soldatul De Iarnă.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.