Actorul LIAM NEESON Revine În Filmul TAKEN 3 Pentru Suma De 20 De Milioane De Dolari

Actorul LIAM NEESON Revine În Filmul TAKEN 3 Pentru Suma De 20 De Milioane De Dolari

Aparent, actorul Liam Neeson este în negocieri intense pentru a reveni la rolul fostului agent CIA dotat cu abilităţi speciale , Bryan Mills în sequelul Taken 3.

Deși Liam Neeson şi-a croit statutul actual de star al filmelor de acțiune după succesul thriller-ului Taken din 2008, atunci când partea a doua regizată de Olivier Megaton a avut premiera anul trecut, primind destul de multe comentarii negative, actorul a fost sceptic cu privire la revenirea sa la un alt film din această franciză.
Cu toate acestea, Taken 2 a adus aproape 375 de milioane de dolari în întreaga lume, asta însemnând destul de mult față de bugetul modest de 45 milioane de dolari al filmului, astfel determinând oficiali de la studio să se gândească la perspectiva unui film Taken 3.  Acum, Liam Neeson şi-a cam schimbat părerea şi din câte s-ar părea, este în discuții pentru a reveni în Taken 3 pentru suma enormă de 20 milioane dolari.

Neeson este în prezent în negocieri pentru a-şi relua rolul Bryan Mills în Taken 3, cu un salariu semnificativ, fiind pentru actor o creștere bună față de Taken 2, unde actorul a primit 15 milioane de dolari.
Poate ar trebui menţionat aici că Neeson a fost inițial reticent şi în a face al doilea film din franciză, doar că s-a răzgândit imediat ce a primit oferta de 15 milioane de dolari.Liam Neeson In Taken 2

Se pare că Luc Besson și Robert Mark Kamen lucrează deja la scrierea scenariului, iar oferte de negociere vor fi lansate şi către actriţele Maggie Grace și Famke Janssen.
Producția pentru Taken 3 ar putea începe în luna februarie 2014 şi deşi nu a fost încă stabilit un regizor, nu aş fi surprins dacă acelaşi Oliver Megaton ar reveni în spatele camerei de filmat.

Producătorul şi scenaristul Robert Mark Kamen, a declarat că povestea din Taken 3 se va abate puţin de la abordarea narativă din primele două filme, deoarece personajul principal s-a luat de toți cei de care se putea lua.
El a sugerat că cea de-a treia tranșă a francizei va fi primul sequel autentic din serie, deoarece simte că Taken 2 a fost mai mult o poveste de continuare şi nu un film în sine stătător.

Neeson are o serie de proiecte la care lucrează în viitorul apropiat, recent revenind alături de regizorul Jaume Collet-Serra (Unknown) pentru un thrillerul Non-Stop şi în thrillerul lui Scott Frank, A Walk Among the Tombstones.
Actorul mai apare şi în drama lui Paul Haggis intitulată Third Person, îşi împrumută vocea unui personaj din filmul Lego și apare în comedia lui Seth MacFarlane: A Million Ways To Die In the West.

Liam Neeson In Taken 3 - Fan Made Poster

Dar totuşi, i-au răpit fiica în primul film, apoi el și fosta sa soție au fost capturați, deci, urmează întrebarea firească, cine va mai fi luat în al treilea film?
Ești nerăbdător să vezi Taken 3? Sau două filme au fost suficiente pentru tine?Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.