PERCY JACKSON: SEA OF ​​MONSTERS Vine Cu Un Trailer Nou Plin De Acţiune

Noul trailer pentru adaptarea Percy Jackson: Sea Of Monsters, aduce cu sine un dram de speranţă în ceea ce priveşte acţiunea, efectele vizuale şi succesul pe care aceste poveşti din mitologia antică ar trebui să le aibă.

Percy Jackson Sea Of Monsters - Logan Lerman

Luna august a acestui an, ar trebui să fie o lună plină de satisfacții pentru cei care iubesc genul fantasy deoarece al doilea film din franciza Percy Jackson va ajunge în cinematografe – după o așteptare de trei ani – urmat fiind de adaptarea Mortal Instruments la două săptămâni după.
Percy Jackson: Sea of ​​Monsters, adaptarea a doua după seria de cărţi scrise de autorul Rick Riordan, preia acţiunea de unde a lăsat-o primul film, cu semizeul Percy, care împreună cu prietenii lui porneşte într-o aventură fantastică ce-i poartă prin marea monştrilor, doar pentru a găsi celebra Lâna De Aur cu scopul de a restabili ordinea din singurul loc în care semizeii se simt în siguranţă: Camp Half-Blood.
Thor Freudenthal preia conducerea regiei de la Chris Columbuscel care a regizat primul film – şi aduce pe marele ecran o ecranizare concepută de scenariştii Scott Alexander, Marc Guggenheim şi Larry Karaszewski.

Percy Jackson Sea Of Monsters Cast

Cel mai recent trailer, ca și predecesorul său, sugerează clar că acest acest sequel are o abordare mai bună – în ceea ce priveşte acțiunea – cu mai multă aventură la scară largă, mărind astfel şi cantitatea de efecte CGI folosite.
Dacă ești un fan al seriei, sau doar apreciezi felul în care aceste povești introduc mitologia antică tinerilor adolescenţi, atunci va trebui să apreciezi spiritul în care a fost făcută această producţie.
Prezența mare a mai multor actori talentați ar trebui să ajute puţin la promovarea filmului şi să ne asigure că aceasta este o adaptare acceptabilă.
Oricum ar fi, creaturile din trailer arată destul de bine, iar secvențele de acțiune par a fi vizual interesante.
În acest trailer nou, îl vedem pentru prima oară şi pe Nathan Fillion în rolul lui Hermes.
Iar după ce Logan Lerman a impresionat pe toată lumea cu performanța sa din The Perks Of Being A Wallflower, parcă se străduie puţin mai mult decât a făcut-o în primul film.

Percy Jackson Sea Of Monsters Poster

Percy Jackson: Sea Of Monsters are în distribuţie actori ca Logan Lerman, Alexandra Daddario, Brandon T. Jackson, Stanley Tucci, Nathan Fillion, Douglas Smith, Leven Rambin, Missi Pyle, Yvette Nicole Brown şi Mary Birdsong.
Percy Jackson se dezlănţuie în cinematografe începand cu data de 16 August.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.