Primul Clip Din Filmul NEED FOR SPEED Prezintă Mașini Turbate Şi Acțiune Fantastică

Starul ce deţine rolul principal în Need For Speed, Aaron Paul, a introdus ieri noua vedetă specială a filmuluiun ford mustang – cât şi primul clip cu imagini din culisele viitorului blockbuster, ce conţine urmăriri în vitează şi multă acţiune.

Aaron Paul In Need For Speed Movie 2014

În timp ce adaptările de jocuri video pentru marele ecran nu sunt o noutate, puține francize obțin sprijin total din partea industriei aşa cum primeşte în momentul de faţă franciza Need For Speed.
Parteneriatul dintre DreamWorks şi compania Ford Motor pentru viitorul film Need for Speed a adus ieri în faţa publicului din cadrul ediţiei de anul acesta a convenţiei E3 (Electronic Entertainment Expo) un Ford Mustang unicat, creat pentru adaptarea jocului video.
Pe lângă asta, starul din Breaking Bad, Aaron Paul, a introdus în scenă şi primele imagini video din culisele filmării lui Need For Speed.

Aaron Paul - Need For Speed - Ford Mustang - E3
Need For Speed - Ford Mustang

Şi după ce vei vedea acest clip, cu siguranţă vei fi de acord că regizorul adaptării Need For Speed, Scott Waugh (Act of Valor), se va confrunta cu multe comparații legate de franciza Fast And Furious, mai ales cu succesul ultimei producţii Fast & Furious 6 şi Fast & Furious 7 care este deja planificată pentru 11 iulie 2014.
Şi trebuie să recunosc, după ce am văzut acest promo de producție, chiar am simţit nevoia de viteză.
Deși din filmele anterior regizate de Waugh au cam lipsit actorii de valoare, acțiunea a fost un punct forte al regizorului și cred că acum când are o distribuţie bună, ingredientele sunt la locul lor pentru scoate un hit cu cifră octanică ridicată.

Aaron Paul - Need For Speed MovieNeed For Speed Movie 2014

„Need for Speed este o reprezentare precisă şi autentică a adevăratei culturi a întrecerilor cu maşini tunate”, spune Scott Waugh.
Acest prim preview al filmului ar trebui să îţi facă o părere despre ce ne aşteaptă anul viitor cu filmul Need For Speed, indiferent dacă crezi că cei de la DreamWorks au aici un produs viabil, sau chiar dacă crezi că comparațile rapide cu alte francize vor face mult rău filmului.
Oricum ar fi, acest preview pentru Need for Speed ​​arată deocamdată doar aspectele tehnice ale filmului, iar pelicula actuală poate sfârși prin a fi o surpriză plăcută: o adaptare a unui joc video care reușește nu doar ca un film narativ, dar susține şi spiritul materialului sursă.

Need For Speed Movie 2014 Fan Made Poster

În film mai joacă Dominic Cooper, Ramon Rodriguez, Rami Malek, Imogen Poots, Dakota Johnson şi Scott Mescudi, filmul lansându-se în România pe 14 Martie 2014.
✐ Silviu

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.